Naturbilde med smidig skilt

Agile coach

I Miles Oslo har vi et veldig sterkt fagmiljø med kompetanse på smidig, men det stopper oss ikke i å finne flere kloke hoder.

Verdiene våre, faglig autoritet og varme, gjennomsyrer alt vi gjør og vi har troen på at et smidig tankesett i hele organisasjonen er veien å gå. Vi som jobber i Miles brenner for det vi jobber med, vi elsker å snakke om faget vårt, og vi deler mer enn gjerne kompetansen vår med både kolleger og kunder.

Nå som oppdragsmengden øker ser vi at det er behov for flere dyktige medarbeidere. Vi trenger noen som kan være med å hjelpe selskaper med forbedring av arbeidsprosesser og kultur, på både team- og organisasjonsnivå. Sammen skal vi skape en fremragende arbeidsplass hvor folk trives, og kunder lar seg begeistre.

Bilde av arbeidsstasjon

Har du også tro på et smidig tankesett? Har du i tillegg noen års bakgrunn som utvikler, tester, teknisk arkitekt, teknisk prosjektleder, teamlead, teachlead, organisasjonsutvikler, endringsleder eller program-/prosjektleder tror vi du kan passe godt inn sammen med oss.

I Miles finner du et aktivt fagmiljø med smidig coacher som gleder seg til å bli kjent med akkurat deg! Dersom du kunne tenkt deg bli bedre kjent med oss trenger du bare fylle ut opplysningene nedenfor så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Miles' Agile Team

Profilbilde av Geir SteneProfilbilde av Christina Kjær SeimeProfilbilde av Viggo NavarseteProfilbilde av Anne HeieProfilbilde av Andrea AltierProfilbilde av Kåre LaukliProfilbilde av Morten HollaProfilbilde av Øystein VandvikProfilbilde av Øyvind Kvangardsnes