Clementine har hatt en god reise de siste par år. Fra Bergen til Tyskland og Skottland før den gikk videre til Oslo. Heldigvis for oss er turen avsluttet hjemme i Bergen, sammen med gode kolleger på Dokken.

Clementine har har markedsføringsgrader fra både University of Mannheim og Harriot-Watt University i Edinburgh. Etter å ha sikret seg mastergrad fikk hun seg ett år hos CAPA i Bergen, før hun dro sørover for å legge Oslo for sine føtter. De siste årene har hun brukt på å knytte kontakter og utfolde seg innen salg- og forretningsutvikling i Netlight.

Clementine er en gledesspreder og en energibunt, og av natur en veldig god lagspiller som trives best når hun får muligheten til å glede andre. Om det innebærer å sikre drømmeoppdraget for en kollega, eller å få jobbe i krysningspunktet HR, markedsføring og organisasjonsutvikling.

Privat kan Clementine beskrives som en livsnyter, en person som elsker turer i skog og mark sammen med samboer og hund. En person som mer enn gjerne inviterer venner og familie på et bedre måltid, gjerne etterfulgt av en god film. Gjennom oppveksten var hun aktiv i ulike idretter med alt fra alpin til tennis, for ikke glemme at hun en gang var i eliteklasse innen seiling. Fokuset til Clementine har aldri vært å fokusere energien på å bli best i en ting, men heller ha det moro med flere ting.