Hans Petter har 20 års erfaring i ulike roller innen IKT forvaltning, utvikling og drift i store, komplekse IT-systemer. Han har stor bredde i kompetanse og erfaring. Han har de siste årene jobbet med utvikling og design av saksbehandlingsløsninger og løsninger for elektronisk samhandling på Java-plattform. Han arbeider for tiden som teknisk arkitekt, løsningsarkitekt og tech lead hos NAV.

Hans Petter har en bred forretningsforståelse fra mange bransjer, som offentlig sektor, bank/finans, telecom og handel/industri. Han er levende opptatt av teknologi og IT-arkitektur, og legger sin stolthet i å utvikle løsninger og kode som er lett å forstå, driftssikker og enkel å vedlikeholde.

Han har ledet faggruppearbeidet med funksjonell programmering og reaktiv arkitektur i Visma Consulting. Han er sertifisert på TOGAF og ArchiMate.

Fritiden tilbringer Hans Petter gjerne sammen med samboer og tre døtre. Og hvis ikke, finner du ham hengende fra en fjellklippe i østmarka, eller i øvingslokalet sammen med bandet.