Julian kom inn i Miles med god erfaring innen programvarer for medieprosessering i kringkasting bransjen, og en Bachelor Hons. i Computer Science fra Heriot Watt University i Edinburgh. Han er en type som trives aller best når han får jobbe med backend og har sin faglige tyngde forankret i C++ og python.

For Julian er det viktig å velge det korrekte verktøyet til et gitt problem. Han har stor tro på at en god forståelse av fagets grunnprinsipper er viktig for å lære seg nye teknologier raskt, og det kan vi skrive under på at Julian virkelig har.

På fritiden liker han å høre på musikk, spille piano og synge. Han er en veldig sosial person som trives aller best i selskap med venner, spesielt bra blir det når kort-, brett-, eller dataspill er i bildet. Som en liten fin fact kan vi også nevne at Julian er veldig glad i å bake surdeigsbrød, og han brygger gjerne øl med villgjæren som han lager selv. Som veldig mange andre i Miles så er det Science Fiction og Fantasy som er hans go-to sjangrer når det kommer til bok og film.