Kamilla har en bachelorgrad i Media og Interaksjonsdesign fra Universitet i Bergen, og en bachelorgrad i Prosjektledelse og Opplevelsesproduksjon fra Høyskolen i Lillehammer. Hun har jobbet som UX-designer i Miles siden 2019. Her jobber hun med å forbedre brukeropplevelsen til våre kunder fra innsikt og kartlegging til prototyping, brukertesting og ferdig design.

Kamilla trives godt når det er mange løse tråder som skal samles. Hun evner å se sammenhenger der andre ser kaos. Gjennom metodisk tilnærming og sterke kommunikasjonsferdigheter involverer og engasjerer hun menneskene rundt seg. Med tidligere erfaring fra prosjektledelse har hun evnene til å holde overblikk over alt som beveger seg i et prosjekt. Kamilla fasiliteter også workshops og Design Sprints for våre kunder.

Når Kamilla ikke jobber bruker hun tiden på å være sammen med familien sin, kjører snowboard eller spiller musikk. Hun er for øvrig vokalist i vårt eget husband. Kamilla er også fermenteringsentusiast og bruker gjerne flere timer på surdeigsbaking og kombuchabrygging.