Randi Ulleland

Arkitekt i Oslo

Randi er utdannet programmerer fra Norges Informasjonsteknologiske Høgskole (NITH), og har siden 2010 opparbeidet seg bred og tverrfaglig erfaring fra ulike systemutviklingsprosjekter.

Hun har brennende interesse for å omdanne brukerbehov, virksomhetsbehov og prosesser til solid og skalerbar arkitektur. Denne interessen har bidratt til at hun de senere årene har spesialisert seg som funksjonell arkitekt. Hun trives godt med å jobbe i konsept- og løsningsbeskrivelsesfase, og aller best når hun kan følge gjennomføringen og kvalitetssikre funksjonaliteten i leveransene.

Randi er opptatt av å bidra til «vi-kultur» i oppdragene hun er med i. Samarbeid og positivt engasjement i prosjektene er nøkkel til fremdrift og suksess, og til at nye løsninger blir godt mottatt og tatt i bruk.

Familietid er viktig for Randi, men ettersom barna vokser til er det igjen blitt mer tid til å dyrke interessen for musikk. Hun er vokalist, og liker å uttrykke seg gjennom å fremføre tolkninger av låter fra mange ulike sjangre.