Headerbilde av Anne Lise og Elin til frokostmøte om Design Thinking

Nå er begge frokostmøter fullbooket – men meld deg gjerne på så står du på ventelisten vår i tilfelle noen må melde avbud. For de som ikke får plass så skal dere ikke se bort ifra tvi kan kjøre nye runder etter nyttår.

Dette er en hands on workshop hvor du får prøve metoden selv. Ikke minst får du med deg noen gode verktøy på veien videre.

Design Thinking er en anerkjent tverrfaglig innovasjonsmetodikk, som kan brukes både for produkter, tjenester og prosesser. Metodikken er et verktøy som brukes i en tidlig fase – når du ikke er helt sikker på hva problemet eller behovet egentlig er, eller ikke helt vet hva løsningen skal være.

Du får en intensiv og praktisk gjennomgang av hele design thinking prosessen, med andre ord blir det mer design doing enn design thinking!

Design Thinking bygger på fem grunnleggende prinsipper; brukersentrert, helhetlig, samskapende, visuelt og testet. Vi jobber oss gjennom de fem fasene, forstå/definere/idégenerere/prototype/teste, av prosessen med et case og gir deg nyttige verktøy og tips for gjennomføring

Anne Lise og Elin vil lose deg trygt gjennom workshopen. De er begge oppdratt i metodikken fra det tverrfaglige studiet Strategic Design for Innovation på NHH/UIB/HVL, og har også jobbet som coach/veileder på studiet etter at de selv var ferdig utdannet.

Agenda for workshoppene:
08.30 – Frokost
09.00 – Velkommen med daglig tjener, Kate Henriksen
09.10 – Intro til DesignThinking
09.30 – Workshop (avsluttes ca 11.30)

NB! Workshop 4.12 og 11.12 er nå fulle, meld deg gjerne på ventelisten vår under her så hører du fra oss dersom det kommer en åpning:

Profilbilde av Anne Lise Bergem
Anne Lise Bergem jobber som UX (brukeropplevelse) og tjenestedesigner i Miles. Hun har 15 års erfaring med brukersentrert design; innsiktsarbeid, konseptutvikling, innovasjon, prototyping og visualisering av nye løsninger som produkt- og tjenestedesigner. De siste 8 årene med digitale brukeropplevelser. Anne Lise er utdannet sivil-industridesigner fra Arkitekthøgskolen i Oslo. Samt Gründerskolen og det tverrfaglige studiet Strategic Design for Innovation.  Hun har lang erfaring som konsulent i ulike bransjer som bank og finans, energi, havbruk, helse og offentlig forvaltning blant annet.
Profilbilde av Elin Ljones
Elin Ljones har lang erfaring innenfor forretningsutvikling, innovasjon, tjenestedesign, prosjekt-/teamledelse, prosessledelse/endringsledelse og fasilitering. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH med mastergrad fra BI samt det tverrfaglige studiet Strategic Design for Innovation, og har har erfaring fra ulike bransjer som blant annet bank, livsforsikring, skadeforsikring, bryggeri, luftfart og kommune.