Kultur, tillit og teknologi – i endringens tid

Tirsdag 16. juni mellom 10 og 12, inviterer vi til virtuelt fagseminar om endring.

Vi inviterer til en inspirasjonsdag hvor endring er fokus, enten du har planlagte endringer eller måtte gjennomføre endringer på grunn av pandemien. Hva skjer med oss og organisasjoner når endringer kommer? Filosof og forsker Henrik Syse vil si mye om dette i sitt foredrag.

Hvordan bruker du kultur, tillit og teknologi til å endre virksomheten din? Hva har du opplevd av endring i løpet av den pågående pandemien? Jobbet du med endring før dette skjedde? Vi skal i løpet av dagen dele våre foredragsholderes tanker om innovasjon, business agility, sikkerhet, sky og etikk hvor kultur, ledelse og tillit er verktøy. Foredragsholderne deler av sin erfaring og kompetanse på hvordan du får til nødvendig endring.

Du kan følge fagseminaret i videobildet under eller på våre Facebook sider HER

Vi tar imot spørsmål underveis enten gjennom chatten her på siden eller under arrangementet på Facebook. Vi skal gjøre vårt beste i å prøve besvare alle.

Foredragsholdere:

Profilbilde Henrik Syse

Henrik Syse er filosof og forsker og skal gi oss sine inntrykk og tanker om hva som skjer med etikken og verdiene i Pandemiens tid. Hva skjer og hvordan endrer vi oss når vi må, og vil vi klare å ta med oss de gode erfaringene fra før og under en krise. Eller vil vi få det verste av begge deler? Henrik sitter i studio og svarer på spørsmål om temaet i samtale med Harald Thune.

Profilbilde av Heidi BergHeidi Berg, eller Shanghai Heidi, bor i den kinesiske storbyen og jobber med å gjøre utenlandske selskaper bedre kjent med hva som skjer av innovasjon i Kina. Heidi har stort fokus på innovasjon og hva som driver prosessene som leder til nyvinninger. Heidi skal dele av sin kunnskap om hvorfor Kina klarer å ta store froskehopp over evolusjonen i digitale tjenester og får kinesiske bønder til å selge eplene sine gjennom mobile super apper.

Profilbilde Harald Thune Harald Thune er Seniorkonsulent og prosjektleder i Miles. Han har lang erfaring fra å lede store teknologiprosjekter, og er brennende opptatt av endringsledelse. Harald er vertskap i studio for seminaret, og skal lede oss gjennom de forskjellige foredragene. Han skal formidle dine spørsmål til foredragsholderne og holde orden på talerekken.

Profilbilde Nils Bøhmer SjøbergNils Bøhmer Sjøberg er seniorkonsulent og arkitekt i Miles.Han har de siste årene jobbet mye med sky-teknologi,  både administrativt, teknisk og som arkitekt. Sky er forlokkende enkelt! Hvor enkelt er det egentlig? Mange er opptatt av og mange snakker om skyløsninger, time-to-market, kostnadsbesparelser og eskaleringspotensiale.

Profilbilde Anne Heie

Anne Heie er seniorkonsulent i Miles og prosjektleder. Hvordan bygger du en sikkerhetskultur og bruker sikkerhet som konkurransefortrinn? Jobber vi med sikkerhet på en smart og effektiv måte? Det handler om å skape og beskytte virksomhetens verdier og ha samme agenda og mål.

Profilbilde Øystein VandvikØystein Vandvik er seniorkonsulent og rådgiver i Miles. Han har en lang erfaring som leder og rådgiver i noen av Norges største selskaper, og er en brennende entusiast for Business Agility. Han vil snakke om virksomhetens evne til raskt å tilpasse seg endringer i markedet og omgivelsene på en kostnadseffektiv og produktiv måte.

 

 

 

Agenda:

 • 10:05 Innovasjon i tøffe tider
  Heidi Berg / ShanghaiHeidi AS Finished: 10:31
 • 10:33 Sky er forlokkende enkelt! Hvor enkelt er det egentlig?
  Nils B. Sjøberg / Miles Finished: 10:47
 • 10:50 Sikkerhet og oppsider! Felles mål: En kultur for å produsere og beskytte virksomhetens verdier sammen
  Anne Heie / Miles Finished: 11:00
 • 11:02 Når tradisjonelle arbeidsformer hindrer utvikling
  Øystein Vandvik / Miles Finished: 11:12
 • 11:15 Tillit i pandemiens tid: Refleksjoner om fellesskap, samarbeid og etikk
  Henrik Syse / Filosof Finished: 11:50
 • 11:50 Oppsummering og spørsmål
  Harald Thune / Miles Finished: 12:00