Goder i Miles

I Miles tar du de fleste beslutningene selv: Du vet hva du trenger for å gjøre jobben din på best mulig måte. I Miles leder du deg selv – uavhengig av hvilken rolle du har i selskapet.

Samtidig som vi tror på en stor grad av autonomi for den enkelte ansatte, er vi opptatt av at du skal føle deg trygg i jobbhverdagen din. Hos Miles har du dine kollegaers samlede kompetanse i ryggen til enhver tid.

Liker du det du leser? Da er du på riktig sted.

Faglig utvikling

Du vet selv best hva du trenger for å få dekket ditt faglige begjær. Du kan heve kompetansen din gjennom:

• konferanser i inn- og utland
• oppdatert faglitteratur
• kurs og sertifiseringer
• Miles Camp – vår halvårlige internkonferanse
• spennende oppdrag og kunder

Du får full råderett over hvilke kurs og hvilken opplæring du trenger for å holde deg oppdatert – og husk at den som anser seg for ferdig utdannet, ikke er utdannet, men ferdig!

Lønn

Du skal være trygg på at du får en lønn som står til kompetansen og innsatsen din. Vi tilbyr deg ulike modeller for fast lønn og provisjon, avhengig av din appetitt på risiko.

Utstyr

Du vet selv best hvilket utstyr du trenger for å gjøre jobben din. Derfor gir vi deg frie tøyler til å anskaffe det utstyret du trenger for å gjøre jobben din best mulig. Enten det er Android vs iOS, eller om du foretrekker Linux, OS X eller Windows – valget er ditt.

Usikker? Spør en kollega dersom du er rådvill.

Arbeidstid og ferie

Planer om å reise til Mallorca i mars eller New York i november? Sammen med kunden finner du fram til den arbeidstiden som passer best – og når det passer best å ta dine fem ferieuker. Bon voyage!

Forsikring og pensjon

Vi i Miles er opptatt av at alle som jobber hos oss, skal være sikret dersom uhellet er ute. Derfor har vi inngått en avtale om pensjonsforsikring, gruppelivsforsikring, sykdomsforsikring, reiseforsikring, behandlingsforsikring og ulykkesforsikring.

I tillegg får du en innskuddspensjonsforsikring, kombinert med uførepensjon. Break a leg!

Reiseregning og refusjoner

Det er dine penger, og du vet hva du har lagt ut. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal få tilbake pengene så raskt som mulig. Benytt Miles sin app for reiseregninger, så sørger vi for at pengene dukker opp på din bankkonto fortere enn svint. Takk for lånet!

Markedets beste kolleger

Hos Miles får du kolleger som bryr seg om deg, som ønsker å diskutere med deg, utveksle ideer med deg og som vil bruke tid sammen med deg i sosiale sammenhenger. Du får kolleger som vet hvor dyktig du er og som ønsker å løfte deg, sånn at kundene du er hos, skal kunne nyte godt av kunnskapen din.

Velkommen til Miles-familien: