Å bli kjærester etter bare én date er ikke så lurt, og nettopp derfor tar vi ikke lett på ansettelsesprosessen når vi rekrutterer nye folk. Vi vil være helt sikre på at vi er en god match! Ved hjelp av disse fire trinnene finner vi ut om Miles er riktig for deg og om du er riktig for Miles: 

Thomas og Hildegunn har kaffeprat på kontoret

Bli kjent

Vi begynner med en god kopp kaffe, dersom du drikker sånt, og en hyggelig prat. Dette er et uformelt intervju der vi blir kjent og finner ut hvilke verdier vi deler og om vi kan passe sammen på lang sikt.

Her finner du alle våre kolleger
Faglig prat med Anne og Nils Miles Oslo

Faglig prat

Kaffekoppen følges opp med en faglig samtale med to utvalgte konsulenter. Her løser du en fagoppgave og får stille spørsmål om jobben og miljøet, mens vi forteller mer om hvordan det er å jobbe i Miles.

Våre fagområder
Jan Frode som prater i telefon

Oppfølging og referanser

Å snakke med referansene dine er faktisk noe av det viktigste vi gjør i ansettelsesprosessen, det har vi god erfaring med. Og vi er ikke bare på jakt etter skryt, vi ønsker å bli bedre kjent med deg.

Artikkel i Bergensmagasinet om prosessen
Joseph og Elisabeth på Fløybanen

En ny start?

Når vi har slått fast at vi er interessert i å satse på hverandre, tar vi et siste møte der vi snakker om detaljer som lønn og andre betingelser.