Din kompetanse, ditt valg

Som regel er det du som vet best hva du trenger for å lære og vokse i jobben. Du kan heve din egen kompetanse gjennom:
• konferanser i inn- og utland
• oppdatert faglitteratur
• kurs og sertifiseringer
• Miles Camp – vår internkonferanse
• spennende oppdrag og kunder

Du har full råderett over hva slags kurs og opplæring du trenger for å holde deg oppdatert. Og skulle du trenge tips og innspill, er det selvsagt alltid en kollega å spørre. Man blir aldri ferdig med å utdanne seg, og det er aldri for sent å lære noe nytt!

Velg ditt eget utstyr

Vi har aldri skjønt poenget med å tvinge alle til å bruke det samme utstyret. Stramme budsjetter er vi heller ikke glad i. I Miles får du frie tøyler til å velge det du trenger for at ting skal flyte i arbeidshverdagen. Enten du foretrekker Android eller iOS, Linux, OS X eller Windows – valget er ditt. 

Usikker på hva du trenger? Bare spør en kollega, det er alltid noen som har vært borti noe lignende.

Velg oppdrag

Kundene er viktige for oss, for all del, men i Miles er det konsulenten som har hovedrollen. Det er viktig at du trives i oppdraget ditt, får jobbe med spennende oppgaver og generelt har det bra på jobb. Vi holder alltid en løpende dialog med konsulentene som er ute hos kunder. Hvis det trengs, strekker vi oss langt for å hjelpe til og gjøre tilpasninger slik at alle parter blir fornøyde.

Arbeidstid og ferie

Planer om å reise til Mallorca i mars eller New York i november? Det synes vi du skal få lov til! Sammen med kunden finner du selv fram til den arbeidstiden som passer best – og når det passer best å ta dine fem ferieuker. Bon voyage!

Forsikring og pensjon

Vi i Miles er opptatt av at alle som jobber hos oss, skal være godt sikret dersom uhellet er ute. Derfor har vi inngått avtaler om pensjonsforsikring, gruppelivsforsikring, sykdomsforsikring, reiseforsikring, behandlingsforsikring og ulykkesforsikring.

I tillegg får du en innskuddspensjonsforsikring, kombinert med uførepensjon.

Lønnsmodell

Kontorene våre har forskjellige lønnsmodeller tilpasset markedet og hva slags kunder de jobber med. Du kan være trygg på at hos oss får du en lønn som står i stil med både kompetanse og innsats.