Informasjonen du sender vil KUN bli brukt til å kontakte deg, ingenting annet!

  Jobbmuligheter i Miles

  Miles der du bor?

  Vi utvider nå geografisk og ønsker å komme i kontakt med noen som bor andre steder enn Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Har du tro på at vi kan bygge et nytt Mileskontor der du bor, og du har kontakter og erfaring fra IT-konsulentbransjen så vil vi veldig gjerne komme i kontakt med deg.

  Er du vår neste Daglig Tjener?


   Miles Bergen

   Med økende oppdragsmengde vil vi gjerne prate med flere utviklere, arkitekter og UX-designere. Om du kommer rett fra skolebenken eller har jobbet flere år i bransjen, spiller ingen rolle så lenge du kan relatere deg til verdiene våre; faglig autoritet og varme.

   Send oss kontaktinformasjonen din så vil Lene ta kontakt med deg så snart hun er ferdig med kaffekoppen sin:

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

    Miles Oslo

    Vi er på konstant jakt etter flinke mennesker med bakgrunn innen både utvikling, arkitektur og smidig. Det som er viktig, er at du kan relatere deg til verdiene våre, faglig autoritet og varme. Det er selvsagt ikke negativt om du også har jobbet i tverrfaglige autonome team, men det er ikke et krav.

    Kjenner du deg igjen i beskrivelsen, vil Annika mer enn gjerne ta en prat med deg.

     Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

     Miles Stavanger/Haugesund

     I Miles Stavanger og Haugesund har vi alltid jobb til de riktige menneskene med bakgrunn fra utvikling, arkitektur eller UX-design. Er du et nyutdannet talent eller en erfaren konsulent og synes Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, fyr avgårde kontaktinformasjonen din under her.

     Som Lucky Luke, pleier Kurt å snu seg raskere enn sin egen skygge når noen tar kontakt for å se om Miles Stavanger/Haugesund er riktig steg på karrierestigen:

      Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

      Miles Trondheim

      Vi søker konsulenter med faglige profiler innen arkitektur, systemutvikling, brukeropplevelser, test og testledelse og prosjektledelse/agile coach/scrum mastere. Noe av det beste er at du vil få være med å bygge et lokalt konsulentselskap fra tidlig fase.

      Alt Janne trenger for å ta kontakt med deg, er et navn og en eller annen form for kontaktflate (håper selvsagt du ikke velger røyksignaler, det er så tungvint):

       Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.