Julehilsen fra Miles ❤️

Året 2020 ble på denne tiden i fjor sett fram i mot som et år Miles skulle ytterligere forsterke sin markedsposisjon og leveransekraft, og vi var på god vei. Men hendelsene i mars som har preget resten av året og tiden som kommer har gjort at vi har måttet gjøre andre ting i perioder som mer handlet om å ta best mulig vare på våre ansatte og diskutere veier ut av utfordringer med kunder.

Når vi nå ser tilbake på dette merkelige unntaksåret, kan vi konstantere at alt ble bra og vi har tross alt kommet vel igjennom. Selv om vi måtte la være klemme hverandre, ikke treffes sosialt, finne andre måter å drive kompetanseutvikling på og i det hele tatt gjøre ting på andre måter enn før.

Takk Norge for den friheten vi har. Selv om den er satt på vent en liten stund til.

Zaineb Abdulsatar (17)- Vinner Aftenpostens SI’d konkurranse

Friheten vår ble satt på vent, som en ung skribent i Trondheim skrev i sitt innlegg i Aftenpostens konkurranse. Friheten kommer tilbake, det er bare spørsmål om når og på hvilken måte.

Vi i Miles skal stå på videre, være aktuelle og fremtidsskapende sammen med våre kunder. Nå i juletiden og videre er det viktigste at vi tar vare på hverandre og sørger for at vi ser våre medmennesker. Sammen skal vi stå denne pandemien ut og komme styrket ut i vårt kollektive samhold.

I år, som de foregående 11 år, gir Miles Oslo sin julegave til bistandsorganisasjonen Sabona. Vi er glade for å kunne bidra, og stolt over hva Sabona klarer å få til i sitt hjelpearbeid.

Miles Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere god jul og godt nytt år.