Vilkår Miles’ adventsnøtter

For å skape et lite avbrekk til førjulstiden har vi år laget en Miles adventskalender. Her vil du få servert fire relativt vanskelige nøtter kommer i tiden frem mot julaften. Du får da en mulighet til å stikke av med både heder og ære, samt en splitter ny ReMarkable til odel og eie.

Hvordan fungerer adventsnøttene

Hver mandag vil du få en liten introduksjon av nøttens skaper, og første hint til nøttens destinasjon. Skulle du klare å løse nøtten første dag får du med deg 5 lodd inn i hovedtrekningen 1. juledag, klarer du å løse nøtten alt på første dag nummer to får du 4 lodd osv. Med andre ord kan alle som klarer å svare riktig vinne hovedpremien, men jo flere oppgaver du løser eller jo tidligere du løser oppgaven jo flere lodd får du med deg inn i trekningen.

Nøttene kan være inspirert av alt fra programmering til kunst og kultur, og er i hovedsak laget av ansatte i Miles.

Hovedpremie baserer seg på loddtrekning blant alle som har klart å løse an av våre nøtter frem til og med 24. desember. Jo flere nøtter du klarer å løse, jo flere lodd vil du ha i potten 1. juledag.

Hvordan deltar jeg i adventsnøttene

Vi legger opp ukens nøtt på konkurransesiden her, hvor vi hver mandag frem mot juleaften vil bytte ut eksisterende nøtt. Mandag til fredag vil vi legge ut en ny ledetråd på konkurransesiden, og i sosiale medier, før vi søndag kveld legger ut en forklaring på ukens nøtt sammen med riktig destinasjon. Delvinnere, heder og ære vil vi i noen tilfeller annonsere i sosiale medier eller kun direkte til vinnere.

Alle kan delta i adventsnøttene våre, men ansatte i Miles, og deres familier, kan ikke vinne premier (heder og ære derimot er for alle).

Hva skjer med informasjonen jeg legger inn?

I tråd med GDPR vil ingen personlig informasjon bli delt med tredjepart eller brukt til andre formål. Alle personopplysninger som blir gitt i forbindelse med konkurransen, vil bli slettet når konkurransen er over, og lagres kun for å kunne kontakte eventuelle vinnere.