Miles Camp 2022

I helgen kunne vi endelig samle hele gjengen i Miles på Lily Country Club til årets happening – MILES CAMP 🥳

Miles Camp er en intern fellescamp hvor Milesere fra Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Ålesund og Haugesund møtes for både faglig og sosialt påfyll. Relasjonsbygging på høyt nivå!

Grunnet pandemien er det hele tre år siden vi arrangerte fellescamp sist. Gleden var stor når vi sjekket inn på Lily Country Club på lørdag.

Gjett om vi var klare for
👉 11 Workshops
👉 22 Lyntaler
👉 2 Keynote Speakers
👉 6 Fritidsaktiviteter

Fullstappet program med faglig innhold i form av valgfrie workshops og lyntaler, keynotes som fikk oss til å reflektere og fritidsaktiviteter som bygget relasjoner på tvers av kontorene. Treretters middag og topp underholdning på kvelden.

Keynote Speakers i verdensklasse

Våre egne foredragsholdere etablerte en rød tråd gjennom årets Miles Camp. I tillegg var vi så heldige å få besøk av to anerkjente og dyktige foredragsholdere i verdensklasse – Dylan Beattie og Bård Fyhn.

Dylan Beattie – Failure is always an option

Hva vet vi egentlig om Software? 🧐 Dylan Beattie dro oss gjennom et innsiktsfull og informativt foredrag om Software.

Software styrer verden. Vi bruker Software til å administrere kalenderne våre, snakke med venner og drive virksomhet. Ettersom samfunnet prøver å erstatte mennesker og papirarbeid med apper og algoritmer, står vi overfor noen viktige spørsmål om påliteligheten vi har til Software. Hvis du tar deg tid til å faktisk lese vilkår og betingelser, vil du oppdage at systemene vi stoler på kommer uten garantier og sikkerhetstiltak – du bruker det på egen risiko, og hvis det ikke fungerer er det ditt problem.


Bård Fyhn – Psykologisk trygghet

Psykologisk trygghet er et populær buzzword for mange – hvor viktig er det egentlig? Bård Fyhn, som den første som tar doktorgrad på temaet i Norge, tok oss gjennom den viktigste forskningen på psykologisk trygghet ❣️

Hvordan vi kan bygge psykologisk trygghet over tid – som alle i teamet kan kjenne på. Hvorfor psykologisk trygghet er avgjørende i møte med usikkerhet og for et agilt mindset.
Hva som er avgjørende for å bygge psykologisk trygghet i praksis – for oss selv og de rundt oss. 
Vi satt igjen med gode svar og refleksjoner på interessante spørsmål om psykologisk trygghet. Nyttig å ta med seg inn i arbeidshverdagen. 

Workshops

Vi gjennomførte spennende workshops med ulike tema, som ble ledet av våre egne konsulenter. De besto av teori og praktiske oppgaver, med rom for gode diskusjoner og innspill. Tre svært nyttige og lærerrike timer for alle ansatte! Under ser du oversikten over utvalget

Concurrency i Go – Martin Hebnes Pedersen
DevOps med GitHub Actions – Asgeir Storesund Nilsen
Teknologiradar – Nils Jørgen Mittet
Merkevarebygging i praksis – Janne Syversen og Fredrik Fornes
Getting Things Done – Unni Tran-Thorsen
Universell utforming – Henriette Christensen, Christian Mesloe Skaiaa og Wenche Aarøen
Smidig Open Space & LeanCoffee – Mauricio Londono og Alexander Istad Funch
Reinforcement Learning med TensorFlow – Thomas Fauskanger
Introduksjon til trusselmodellering – Håvard Engum og Nils Bøhmer Sjøberg
Ray Tracing i JavaScript – Dylan Beattie

Varierte aktiviteter for å bygge relasjoner 🤝

Etter faglig påfyll på lørdag, var det tid for å dra på en valgfri aktivitet. Brettspill, joggetur, gåtur, i baren eller spa. Et bredt utvalg og noe for enhver person. Aktiviteter for å bygge videre på eksisterende relasjoner, eller for å skape nye. Fin avkobling på slutten av dagen.

Lyntaler og inspirasjon fra Miles

Søndagen var satt av til lyntaler, der flere ansatte presenterte lyntaler i et valgfritt tema. Vi er heldige som har en unik intern ekspertise i Miles. Etter lyntalene satt vi igjen med masse inspirasjon og faglig påfyll. Vi fikk et innblikk i hva flere av Mileserne jobber med og interesserer seg for ✨

For en helg, og for en gjeng! Fullstappet med faglig autoritet, relasjonsbygging og ikke minst varme. Takk for denne gang, vi gleder oss allerede til neste Miles Camp ❤️