MilesPodden vil gi deg et innblikk i hvem vi er, hvordan vi jobber og hvilke tjenester vi tilbyr. Vi inviterer kunder, partnere og ansatte til å snakke om temaer som er relevante for både bransjen vi tilhører og markedet vi opererer i.

Vi håper at denne podcasten kan bidra til innsikt, informasjon og inspirasjon relatert til moderne teknologi og ledelse. Har du et ønske om tema vi burde snakke om eller andre innspill, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Programleder for podcasten er Janne Syversen, markedstjener i Miles.

Trailer

MilesPodden vil gi deg et innblikk i hvem vi er, hvordan vi jobber og hvilken verdi vi leverer til våre kunder.

Episode 1

Et annerledes IT-konsulentselskap.

Historien til Miles er lang og innholdsrik. Mange omtaler selskapet som annerledes og hva som ligger i dette begrepet skal vi lære mer om i denne episoden. Bli kjent med kulturen, verdiene og ledelsesfilosofien. 

Gjester i studio er Therese Egeland Sverdrup, førsteamanuensis ved Norges Handelshøyskole og Tom Georg Olsen, konserntjener i Miles.

Therese sitter selv som programleder for NHHs egen podcast LEDERSKAP.

Episode 2

Smidig har vært et begrep i IT-bransjen i mange år nå og har kanskje blitt mainstream – alle skal bli smidig! Men hva er smidig, sånn egentlig?

Hvor kommer det fra og hvordan har det utviklet seg gjennom alle disse årene? Hva kan vi si at smidig er i dag og er det mulig å si noe om fremtiden?

I studio sitter han som er den mest siterte forskeren på smidige metoder, professor ved NTNU Trondheim Torgeir Dingsøyr og Agile coach og seniorrådgiver i Miles, Espen Sjøvoll.

Episode 3

UX – med brukeren i sentrum!

UX handler ikke bare om å ha et pent design på et nettsted eller en app. Det handler om å tilrettelegge for gode brukeropplevelser som er intuitive og enkle.  

Hvordan jobber en UX-designer og hva er årsaken til at Altibox har vunnet Norsk kundebarometer og Epsi kundetilfredshetsmåling flere år på rad?


Lytt til samtalen mellom Elisabeth Hagen, designansvarlig for TV og underholdningstjenester i Altibox og Kamilla Emilie Davidsen, senior UX-designer i Miles.