Siste nytt om Miles.

 • Miles blant Norges 10 mest innovative bedrifter

  Miles blant Norges 10 mest innovative bedrifter

  "Miles imponerer med en genuin tilnærming til det å tørre å skille seg ut. Måten selskapet bygger kultur på er i seg selv innovativ, samtidig som medarbeiderne bidrar med innovative løsninger for sine kunder", sier ansvarlig redaktør i InnoMag og leder av Open Innovation Lab of Norway, Truls Berg.

 • Hvordan trives dine ansatte?

  Hvordan trives dine ansatte?

  De ansatte er noe av det viktigste en bedrift har, uansett bransje. Det å sikre at de er fornøyd finner du enklest ut av ved å spørre dem, skriver Kate Henriksen i dette innlegget.

 • Fikk frie tøyler til å bygge kontorene slik de selv ville

  Fikk frie tøyler til å bygge kontorene slik de selv ville

  Først stilte huseier lokalene til fri disposisjon og så gjorde ledelsen i Miles det samme. Dermed var det opp til de ansatte hvordan de ville utforme selskapets nye lokaler.

 • Oljebransjen trenger digital forretningsutvikling

  Oljebransjen trenger digital forretningsutvikling

  Thomas skriver sin mening i Sysla: «I en bransje som preges av høye kostnader, høye lønninger og mange år med kraftig vekst, har vi ikke sett samme grad av effektivisering som bransjer hvor konkurransen har vært større og vart lengre.»

 • Endringsevne

  Endringsevne

  Stadige teknologi- og markedsskifter kombinert med hyppige endringer i rammebetingelser stiller våre kunder overfor skjerpede krav til endringsevne. Miles leverer rådgivning innen virksomhetsstyring.

Se hele nyhetsarkivet