Utvikler med hjerte for fag

Er du en av de fantastisk flinke utviklerne i Oslo, en med forkjærlighet for, og erfaring innen utvikling?

Send oss en søknad eller ta kontakt så finner vi ut om Miles kan være riktig sted for deg.

Miles, en fremragende arbeidsplass

Vår visjon er å være en fremragende arbeidsplass, basert på verdiene faglig autoritet og varme. Å være en fremragende arbeidsplass kan bety så mangt, men for oss handler det om tre ting:

Bilde av Randi Ulleland Rø, arkitekt Miles Oslo

Det handler først og fremst om deg som konsulent. At du trives i oppdraget ditt og har det bra. For å sikre det får alle som begynner hos oss en fadder, en som kan gi god veiledning når du trenger det. Administrasjonen vil også følge deg opp, etter dine behov og ønsker, for å være sikker på at du har det bra.

Bilde av Anne og Jørgen på Bislettkontoret

Selv om jobb-livet er viktig, er det like viktig for oss at de du holder kjært får ta del i Miles-kulturen gjennom sosiale events. Gjennom året har vi flere sosiale tilstelninger, noen for voksne og noen for barna våre. De aller fleste lokalt i Oslo, men vi reiser også på turer sammen og da får selvsagt følge være med. Sjekk Instagramkontoen vår for et innblikk i vårt sosiale liv i Miles.

Miles People Instagram
Bilde av Kim og Gerd på Bislettkontoret

Det er et fint ordtak som sier; Den som anser seg for ferdig utdannet, er ikke utdannet men ferdig! Hos oss er det ikke bare viktig at alle holder seg oppdatert, men det er helt nødvendig at du ønsker å videreutvikle din kompetanse eller tilegne deg ny kompetanse for å være relevant i fremtiden. Derfor kan du dra på konferanser i inn- og utland når det passer deg. Vi har egne faggrupper der vi deler kompetanse som finnes innen alle våre fagretninger.

Les mer om våre faggrupper

    Fyll ut navn, nummer og epost så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale: