Miles Stavanger og Storebrand har i samarbeid etablert et omfattende traineeprogram for nyutdannede IT-utviklere. Som trainee hos oss, får du muligheten til å jobbe i team med erfarne IT-konsulenter, som bruker morgendagens teknologi til å lage løsninger i verdensklasse. 

Traineeprogrammet går over to år der du etter endt periode selv velger om du vil bli ansatt i IT-selskapet Miles eller i Storebrands “Digital og innovasjon”-avdeling.

Bli en del av Stavangers største FinTech-miljø

Programmet går over to år, og det ene året vil du være en del av Storebrands team i Stavanger. Teamet har ansvar for å utvikle alle selskapets digitale spareløsninger. Her har du med andre ord en unik mulighet til å jobbe i et kryssfunksjonelt team. Teamet består av ca. 20 dyktige kvinner og menn innen ulike disipliner: Utvikling (Java og.Net), test, UX-design og forretningsutvikling. Dette er en dynamisk og spennende avdeling som arbeider etter smidig metodikk og lanserer nye funksjoner daglig. Her får du muligheten til å være med å utvikle spareløsninger i verdensklasse!

Det er mange komplekse utfordringer skal løses fremover, og i Storebrand og Miles Stavanger får du gjøre det sammen med andre dedikerte folk fra forskjellige fagområder.

Hva vil du gjøre det andre året?

Det andre året vil du tilbringe hos en annen av Miles Stavanger sine spennende kunder. Vi vil i samarbeid med deg finne hvilket oppdrag, kunde, bransje og teknologi som passer deg best. Uavhengig av hvilket prosjekt du vil jobbe i, vil du arbeide tett med erfarne Miles-konsulenter.

Alle ansatte i Miles har full frihet til å utvikle sin egen kompetanse som de selv ønsker, det er ingen som bestemmer hvem som skal utvikle seg til hva, men vi kan gi gode råd.

To jobbtilbud, ditt valg

Etter to år står du fritt til å velge om du vil fortsette konsulenttilværelsen i Miles Stavanger eller om du ønsker å bli ansatt i Storebrand. I både Miles Stavanger og i Storebrand vil du møte dedikerte folk og få oppleve et veldig godt arbeidsmiljø. Begge arbeidsgiverne gir ansatte store muligheter for påvirkning og personlig utvikling.

I traineeperioden vil du selvsagt bli invitert til relevante samlinger og konferanser – både faglige og sosiale i inn- og utland. Disse aktivitetene vil sammen med arbeidserfaringen, gi deg en omfattende innsikt i både finans- og IT-bransjen. Du vil treffe mange spennende mennesker og få anledning til å knytte viktige kontakter.

Interessant?

Fullfører du en relevant mastergrad og synes dette hørtes spennende ut? Fyll ut skjema under og skriver kort om hvorfor: 


  Hvorfor søker du rollen som Trainee hos oss?*

  Søknadsfrist: 01.11.2019 // Oppstart: Høst 2020 // Stillingsprosent: 100 %


  Kort om Miles 

  Miles er rangert som ett av de mest innovative selskapene i Norge og har fått utmerkelsene Norges beste arbeidsplasser og Best workplaces in Europe. I Stavanger har vi en rekke dyktige fullstack-utviklere, som arbeider med flere av regionens mest spennende kunder.

  Kontaktperson i Miles Stavanger:
  Thomas Bærheim
  Mobil: 941 56 350
  thomas@miles.no

  Kort om Storebrand

  Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for pensjon, langsiktig sparing og forsikring. Selskapet har et stort samfunnsansvar og tar vare på spare- og pensjonspengene til 1,1 millioner nordmenn. Bærekraft er en integrert del av kjernevirksomheten og du vil bli med på å utvikle løsninger som gjør det enklere for folk å velge bærekraftig sparing. 

  Kontaktperson i Storebrand:
  Trond Fuglestad
  Mobil: 920 34 781
  trond.fuglestad@storebrand.no