Kvinnelig utvikler som leser kode på skjerm

De beste utviklerne i Haugesund

Vi som jobber i Miles brenner for faget vårt, vi liker å dele kompetanse og vi bryr oss om både kolleger og kunder. Nå ser vi etter utviklere som kjenner seg igjen i våre verdier, er det deg?

Hvem er Miles Haugesund

I Haugesund er vi en del av en mindre organisasjon, og jobber tett sammen med våre kolleger i Stavanger. Vi er en organisasjon som prøver å tilrettelegge for at ting skjer på dine vilkår, og som i januar 2020 passerer første år med drift på Haugalandet. Vi er i god vekst og kan alt etter første driftsår vise til gode resultater og noen veldig spennende rammeavtaler.

Miles er et annerledes og verdibasert IT-selskap. Visjonen vår er å være en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglige autoritet og varme er sentralt i alt vi gjør, noe vi mener grunnen til at vi er en fremragende arbeidsplass.

Her finner du en oversikt over alle ansatte i Miles Stavanger / Haugesund

Bilde av lokalene til Miles i Haugesund

Hvem er du

Du er en person med faglig begjær og engasjement, en person som mer enn gjerne deler av din kompetanse enten det er ute hos kunder eller sammen med kolleger. Kanskje du til og med er flink til å kombinere forretning og teknologi, og opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø. Du er en erfaren utvikler som som har vært ute en vinternatt før, og har noen år i bransjen.

Hva du får hos oss

Hos oss får du være den du er, og vi er opptatt av at du skal få muligheten til å bli den beste versjonen av deg selv. Her møter du en bedriftskultur som preges av frihet og tillit og som Miles-konsulent blir du oppfordret til å delta på spennende konferanser i både inn- og utland. Du vil få ubegrenset tilgang på fagstoff og bøker, så vil vi gjerne oppmuntre deg til å påvirke hvordan Miles i Haugesund skal utvikle seg videre.

I Miles får du konsentrere deg om det som er gøy, nemlig faglig utvikling og nerding. Du får diskutere obskure problemstillinger med noen av de beste folka i bransjen. Du blir rett og slett en del av en familie med utrolig trivelige og varme kolleger i alle de andre store byene i landet. Vi reiser sammen på konferanser og møtes på faglige camper, og i hverdagen er alle bare en Slack-melding unna.

Mer om fordelene våre finner du her.

Marius Selsø Håkonsen som sitter ved arbeidsstasjonen

Kan Miles være din neste arbeidsgiver?

Dersom du finner noe av det vi sier pirrende, eller du kjenner deg igjen i karakteristikken av en ekte Mileser, send en søknad under her eller ta en telefon til Lene Andrea. Du er mer enn velkommen til en uformell kaffe her hos oss på Gründerloftet, eller vi kan møtes på din favorittcafé. Du velger!


Profilbilde av Lene Andrea Knutsen
Lene Andrea Knutsen
Leder salg og forretningsutvikling
+47 913 36 602
lene.andrea.knutsen@miles.no