/Stavanger og Haugesund

Miles sin visjon er å være en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglig autoritet og varme. I Stavanger arbeider vi målrettet mot denne visjonen gjennom å ansette mennesker som kombinerer faglig dyktighet med en varm personlighet – og du, vi er alltid på utkikk etter nye kolleger.

Miles Stavanger AS
Skagenkaien 35
4006 Stavanger
stavanger@miles.no
+47 941 56 350

Bilde av Mileskonsulenter på sosial tur til Månafossen.

Vi brenner for faget vårt og sammen har vi bygget et faglig og et sosialt miljø, som vi er stolte av.

Menneskene i Stavanger

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gledelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

UX-designer Kamilla Emilie Davidsen

Faglig utvikling i et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr mulighet for faglig utvikling i spennende oppdrag og for minneverdige opplevelser som en del av et svært godt arbeidsmiljø. Vi er stolte av vår unike bedriftskultur som preges av frihet og tillit. Som Miles-konsulent blir du oppfordret til å delta på spennende konferanser, får ubegrenset tilgang på fagstoff og bøker og blir oppmuntret til å påvirke hvordan Miles Stavanger skal utvikle seg.

Utfordrende oppdrag hos regionens mest spennende aktører

Kundeporteføljen i Stavanger vokser, og vi arbeider både strategisk og operativt med kunder i mange ulike bransjer og segmenter. Kontoret vårt finner du midt i smørøyet langs Vågen i Stavanger. Et sted som passer like bra til å jobbe på dagtid, eller møtes til faglige og sosiale samlinger på ettermiddagene.

Dette jobber vi med i Stavanger

Systemutvikling og arkitektur

Systemutviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Våre utviklere tar ofte teknisk ansvar eller teamansvar.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

UX-design

Miles skaper brukeropplevelser som engasjerer, begeistrer og hjelper deg å nå dine forretningsmål.

God brukeropplevelse er god forretning. Våre UX-designere setter seg inn i arbeidshverdagen til hver enkelt kunde. Slik kommer vi tett på utfordringene og mulighetene de står overfor. Vi har lang erfaring med å jobbe med hele kundeopplevelsen, både i analoge og digitale kanaler. Gjennom dette har vi opparbeidet kompetanse til å skape en helhetlig brukeropplevelse.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Konsulenttjenester

Miles leverer konsulenttjenester innen alle våre fagfelt i form av bistand, rådgivning eller smidige prosjektleveranser.

Vi bidrar med kompetanse og kapasitet i våre kunders eksisterende team eller prosjekter.

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker.

Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

Kontakt oss gjerne

Vi har alltid jobb til de riktige menneskene. Enten du er et nyutdannet talent eller en erfaren konsulent og synes Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, ta kontakt for en uforpliktende prat.