Kontorene våre

Miles består av en drivende dyktig gjeng med trivelige IT-konsulenter fordelt på kontorene våre i Bergen, Oslo, Stavanger, Ålesund, Innlandet og Trondheim. Kjernekompetansen vår ligger i systemutvikling og arkitektur, og i tillegg har vi har valgt å satse på litt forskjellige fagområder i de ulike byene.

Oversiktsbilde over Bergen

Bergen

I Miles Bergen finner du byens flotteste bukett med konsulenter. Dette er en gjeng med lang erfaring innen utvikling, arkitektur, UX-design, test- og prosjektledelse og cyber security.

Les mer om Bergen
Bilde av Operaen i Oslo

Oslo

Miles Oslo jobber med noen av landets største kunder. Vi har mange spennende oppdrag innen bank og finans, telekom, fornybar energi, mobilitet og offentlig sektor. Dessuten er vi veldig stolte av å ha etablert et levende sosialt og faglig miljø.

Les mer om Oslo
Oversiktsbilde Stavanger sentrum

Stavanger og Haugesund

I Stavanger og Haugesund arbeider vi målrettet mot å være en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglig autoritet og varme. Dette gjør vi gjennom å ansette mennesker som kombinerer faglig dyktighet med en varm personlighet – og vi er alltid på utkikk etter nye kolleger.

Les mer om Stavanger
Bilde fra Trondheim

Trondheim

Kontoret i Trondheim ble stiftet sommeren 2019, og mye er fremdeles ferskt. Her er det med andre ord muligheter for å være med og forme en faglig og sosial kultur som du vil trives i.

Les mer om Trondheim

Ålesund

Kontoret i Ålesund er det aller nyeste tilskuddet i Miles-Stammen. Vi startet opp i august 2022 og er allerede godt i gang med rekruttering av dyktige medarbeidere og samtaler med sentrale aktører i regionen.

Les mer om Ålesund

Litauen

Komponent er vår Team as a Service-satsning på tvers av landegrenser. Våre kjerneverdier er faglig autoritet og personlig varme, og teamene våre jobber med høy tillit og autonomi i tett samarbeid med kunden.

Les mer om Litauen