/Ålesund

Kontoret i Ålesund startet opp i august 2022 og er allerede godt i gang med rekruttering av dyktige medarbeidere og samtaler med sentrale aktører i regionen.

Miles Ålesund
Nørvevika 40, 6008 Ålesund

irene.mjelde@miles.no
+47 480 44 700

Organisasjonsnummer:
988 340 316 MVA

Miles Ålesund

I Ålesund er vi i oppstartsfasen, og noe av det beste med å bli en del av teamet vårt er at du får være med å bygge opp et konsulentkontor nesten fra begynnelsen av. Du blir en del av en spennende reise og kan være med på å sette ditt preg på kulturen fra dag én.

Samtidig har vi hele den dyktige Miles familien i ryggen med faglig autoritet, solid økonomi og varme. Her blir man en del av en gjeng veldig kjekke folk, som selv om de sitter i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Haugesund bidrar villig til at nok et nytt Miles kontor ser dagens lys og våre konsulenter opplever en spennende hverdag og en god utvikling. Vi lykkes som et team på tvers av våre lokasjoner.

Vi opplever også at næringslivet i regionen tar godt i mot oss og vil bidra til at vi skal lykkes. Miles Ålesund har startet en spennende reise, og vi gleder oss til å finne vår posisjon i regionen.

Systemutvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue.

Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger.

En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker. 

Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

Bli litt bedre kjent med oss

I Miles Ålesund får våre ansatte mulighet til å ta eierskap og være med å forme en faglig og sosial kultur, der Miles sine kjerneverdier faglig autoritet og varme ligger til grunn. Sammen skal vi skape en fremragende arbeidsplass på Sunnmøre og være en viktig bidragsyter til den digitale reisen for bedriftene i regionen.

Alle som jobber hos oss får spennende oppdrag slik at de kan utvikle seg faglig, og i tillegg blir en del av et supert arbeidsmiljø. Vi er stolte av å ha en unik bedriftskultur som preges av frihet og tillit.

Som Miles-konsulent blir du oppfordret til å delta på spennende konferanser, får ubegrenset tilgang på fagstoff og bøker og oppmuntres til å være med og påvirke hvordan vi skal utvikle oss fremover.

Kontakt oss

Irene Mjelde

Daglig tjener Miles Ålesund
Telefon: 900 17 771
Epost: irene.mjelde@miles.no

Vi har alltid jobb til de riktige menneskene!

Enten du er et ungt talent eller en erfaren konsulent og synes at Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.