/Bergen

I Miles Bergen finner du byens flotteste bukett med konsulenter. Dette er en gjeng med lang erfaring innen utvikling, arkitektur, UX-design, test- og prosjektledelse og cyber security.

Miles Bergen
O. J. Brochs gate 16a, 5006 Bergen

bergen@miles.no
+47 480 44 700

Organisasjonsnummer:
988 340 316 MVA

Dette kan vi i Miles Bergen

Systemutvikling og arkitektur

Systemutviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Våre utviklere tar ofte teknisk ansvar eller teamansvar. Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

UX designerne Caroline og Kaja

UX-design

Miles skaper brukeropplevelser som engasjerer, begeistrer og hjelper deg å nå dine forretningsmål. God brukeropplevelse er god forretning. Våre UX-designere setter seg inn i arbeidshverdagen til hver enkelt kunde. Slik kommer vi tett på utfordringene og mulighetene de står overfor. Vi har lang erfaring med å jobbe med hele kundeopplevelsen, både i analoge og digitale kanaler. Gjennom dette har vi opparbeidet kompetanse til å skape en helhetlig brukeropplevelse.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Woman playing VR

Cyber Security

I Miles hjelper vi kunder å oppnå sikre løsninger som del av smidig produktutvikling. Med fokus på proaktive tjenester rundt modenhet, kultur, sikkerhetsarkitektur, sikker programmering og DevSecOps kan Miles hjelpe firmaet ditt utvikle løsninger som har rik funksjonalitet, skaper verdi for kunder, og har gode sikkerhetsegenskaper.

Testledelse

Testlederne våre jobber både med overordnet testledelse og gjennomføring av testing i prosjekter. De brenner for å innføre kvalitet i alle ledd i utvikling og forvaltning av programvare.

Konsulenttjenester

Miles leverer konsulenttjenester innen alle våre fagfelt i form av bistand, rådgivning eller smidige prosjektleveranser. Vi bidrar med kompetanse og kapasitet i våre kunders eksisterende team eller prosjekter.

Kundene våre

Siden oppstarten i 2005 har vi etablert en solid kundeportefølje i Bergen. Vi arbeider både strategisk og operativt med kunder i mange ulike bransjer og segmenter, og vi kjenner kundene våre veldig godt. Her er noen av de vi har jobbet tett sammen med den siste tiden:

Bli bedre kjent med oss

Se hva som skjer

Hos oss står det å være sammen langt oppe på prioriteringslista, både faglig og sosialt. Derfor arrangerer vi jevnlig fagsamlinger der vi lærer og deler erfaring og kunnskap, og i tillegg finner vi på ting sammen sosialt minst et par ganger i måneden.

Noen ganger gjør hele bergenskontoret noe sammen, andre ganger deler vi oss opp i mindre grupper som finner på forskjellige aktiviteter. For oss er det også viktig at familien til de ansatte inkluderes i det sosiale miljøet, og derfor har vi egne arrangementer for barna og selskaper der de ansatte kan ta med seg sin bedre halvdel.

Fag- og interessegrupper Miles Bergen

Hos oss driver de ansatte fagmiljøene. Vi har spurt våre kolleger om deres faglige interesser og har startet opp interessegrupper basert på svarene vi fikk. Gruppene er helt autonome og styrer selv møtefrekvens, innhold og tidspunkt. Hver gruppering har en eller flere fasilitatorer, som har ansvar for å organisere at møter blir holdt. Grupperinger kan oppstå eller dø hen avhengig av interesse. På møtene kan vi hente inn eksterne foredragsholdere, holde presentasjoner for hverandre, ta med real life use-case eller bare diskutere interessante problemstillinger. Her er interessegruppene vi har per i dag:

Kode

Alt som har med kode og utvikling å gjøre. Om det er Kubernetes eller Semantic UI spiller ingen rolle. Her skal det finnes mat for alle og enhver av våre flinke utviklere og arkitekter.

AI og Maskinlæring

Kunstig intelligens, eller nærmere bestemt maskinlæring, har fått enormt fokus i den senere tid. Vi følger med på hva som skjer i markedet og bygger kompetanse innenfor både data engineering og data science.

Sikkerhet

Alle vet at sikkerhet er viktig. I denne gruppen ser vi på alt fra passordbeskyttelse til trusselmodellering, og vi dykker gjerne ned og ser nærmere på Onion Routing, Crypho og Portswigger.

UX

UX-feltet er ganske stort og spenner fra brukeranalyse, brukertesting til prototyping og user interface. Gruppen er en faglig lekeplass hvor UX-ere og UX wannabes kan boltre seg, nerde seg, og ta et dypdykk inn i UX-sfæren.

Folk

Vi kan jo ikke kalle en gruppe for “Prosjektledelse”; kjeeeedelig. Her samler vi oss rundt smidig, fasilitering og andre slike prosjektgreier.

IoT og Gadgets

Antall dingser som blir tilknyttet internett er akselererende. Dette gir mange nye muligheter og transformerer flere bransjer. I tillegg er det jo kjempegøy!

Kontakt oss

Bilde av Kate Henriksen

Kate Henriksen

Daglig tjener Miles Bergen
Telefon: 951 15 159
Epost: kate.henriksen@miles.no

Profilbilde Kjartan Juvik

Kjartan Juvik

Leder Salg og forretningsutvikling
Telefon: 930 53 965
Epost: kjartan.juvik@miles.no

Bilde av Clementine Isager

Clemente Isager

Salg og forretningsutvikling
Telefon: 922 94 756
Epost: clementine.isager@miles.no

Leder HR & Forretningsutvikling, Therese Sørensen

Vi har alltid jobb til de riktige menneskene!

Enten du er et ungt talent eller en erfaren konsulent og synes at Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.