Miles Create ølbrygger

…eller om du liker DevOps og Backend

Jobbsøking er alltid spennende. Det er mange forhold som spiller inn. Den du er og hvem vi er må klaffe. Personlighet og kompetanse er viktigere enn utdannelse og fancy titler.

Denne gangen er vi i Miles Create ute etter noe helt spesifikt. En erfaren utvikler som er god på backend og DevOps. Den visjonære som liker god systemarkitektur. Som finner vei der andre går seg bort.

Teknologi er kjernen i det vi driver med. Rammeverk som .NET og NodeJS er viktige byggesteiner i alle mikrotjenester og backend-systemer vi lager. Kubernetes, Cloud Native og plattformer som AWS, GCP og Azure ligger til grunn i alle prosessene våre. Har du erfaring med dette stiller du sterkt.

Vi har mange kunder og samarbeidspartnere. Flere av dem bruker også engelsk som hovedspråk. Gode språkkunnskaper er derfor viktig. Teamarbeid er også en stor del av hverdagen vår. Samarbeidsevne og omgjengelighet blir dermed vurdert høyt.

Hos oss får du være med på spennende og utfordrende prosjekter. Jobbe sammen i tverrfaglige team med svært dyktige medarbeidere. Våre lokaler på Møhlenpris i Bergen er helt fantastiske, og har du behov for hjemmekontor er det gode muligheter for det. Miles har også konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Woman playing VR

Hvem vi er?

Miles Create er det nyeste tilskuddet på Miles-stammen; et dedikert team som leverer prosjekter fra A-Å. Med en kombinasjon av fagområder fra design og analyse til utvikling og drift, har denne avdelingen lang erfaring med å realisere interne arbeidsverktøy, nettsider og apper.

Sjekk oss ut

    Slå av en prat?

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.