/Oslo

Miles Oslo jobber med noen av landets største kunder. Vi har mange spennende oppdrag innen bank og finans, telekom, fornybar energi, mobilitet og offentlig sektor. Dessuten er vi veldig stolte av å ha etablert et levende sosialt og faglig miljø.

Miles Oslo
Bislettgata 4, 0170 Oslo

oslo@miles.no
+47 480 44 700

Organisasjonsnummer:
988 340 316 MVA

Fellesområdet på kontoret til Miles Oslo

Dette kan vi i Miles Oslo

Verdiene faglig autoritet og varme gjennomsyrer alt vi gjør og vi har full tro på at et smidig tankesett er veien å gå. Vi som jobber i Miles brenner for det vi jobber med, vi elsker å snakke fag og deler mer enn gjerne den kompetansen vi har med både kolleger og kunder.

Her finner du mer om områdene vi jobber med i Oslo, fagfelt hvor vi leverer konsulenttjenester i form av bistand, rådgivning eller smidig:

Bilde av Kim og Gerd på Bislettkontoret

Systemutvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue.

Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger.

En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Anne og Jørgen foran Smidigtavlen på Oslokontoret

Smidig

Våre coacher hjelper team eller selskaper med forbedring av arbeidsprosesser ved hjelp av smidige metoder fra blant annet Lean og Kanban. Målet er fleksibilitet til å møte et marked i endring, samtidig som man opprettholder høy fart og kvalitet. Vi støtter og utfordrer både ledelse, tekniske team og den enkelte medarbeider.

Anne og Nils i projsktmøte

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Testleder Gerd lytter til Ho-Hsing

Testledelse

Test og kvalitetssikring handler i bunn og grunn om å skape tillit til programvaren, før den tas ut i produksjon, slik at du er trygg på at programvaren fungerer som den skal.

Testlederne våre jobber både med overordnet testledelse og gjennomføring av testing i prosjekter. Vi kan bistå med alt fra teststrategi, -rådgivning og -ledelse, men også med funksjonelle tester, tekniske tester og testautomatisering.

Utvikler Daniel på møtet i Miles Oslos lokaler

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker. 

Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

Kundene våre

Bli litt bedre kjent med oss

Bilde av Nils Bøhmer Sjøberg og Nick Murison på kontoret ved Bislett

Alle som jobber hos oss får spennende oppdrag slik at de kan utvikle seg faglig, og i tillegg blir en del av et supert arbeidsmiljø. Vi er stolte av å ha en unik bedriftskultur som preges av frihet og tillit.

Som Miles-konsulent blir du oppfordret til å delta på spennende konferanser, får ubegrenset tilgang på fagstoff og bøker og oppmuntres til å være med og påvirke hvordan vi skal utvikle oss fremover.

Woman in front of logo

Vi jobber med noen av Norges største og mest spennende kunder, med oppdrag innen blant annet finans, forsikring, telekom, fornybar energi, mobilitet og offentlig sektor.

Sammen finner ut hvilke oppdrag som passer best for deg. Så lenge du er fornøyd, blir som regel kunden også fornøyd.

Her er gjengen som bryr seg om hverandre, som elsker å diskutere fag og utveksle ideer, og som gjerne tilbringer tid sammen sosiale sammenhenger:

Fag- og interessegrupper hos Miles Oslo

Hos oss er det de ansatte som driver fagmiljøene. Vi spurte kollegene våre hva de interesserer seg for faglig og satte i gang interessegrupper basert på svarene vi fikk. Gruppene er helt autonome og styrer selv møtefrekvens, tidspunkter og innhold. Hver gruppering har en eller flere fasilitatorer som har ansvaret for å dra i gang møtene. Vi henter inn eksterne foredragsholdere, holder presentasjoner for hverandre, tar med et real life use-case eller bare diskuterer interessante problemstillinger. Avhengig av interesse vil nye grupperinger oppstå og gamle avvikles som det passer seg. Dette er de interessegruppene vi har i dag:

Smidig

Alle organisasjoner må omstille seg og håndtere plutselige endringer. Vi tror at smidig er veien å gå og at det må baseres på tillitsbasert ledelse og beyond-budgeting-prinsippene. Vi tenker smidig gjennom hele prosessen fra ledelse til utvikling og forvaltning. Her bygger vi kompetanse og snakker om utfordringer vi møter i hverdagen.

Cloud

De store skyplattformene er i rivende utvikling, og de fleste bedrifter har skyen som en del av sine transformasjonsplaner. Her deler vi kompetanse på de ulike plattformene og diskuterer strategiske og arkitekturmessige valg.

Big Data, AI og Maskinlæring

Kunstig intelligens, eller nærmere bestemt maskinlæring, har fått mye oppmerksomhet i den siste tiden. Vi tror at i fremtiden vil de fleste applikasjoner ha en intelligent komponent, og derfor følger vi med på hva som skjer i markedet og bygger kompetanse innenfor både data engineering og data science. Maskinlæring kommer til å ha stor påvirkningskraft på forretningsstrategier og endringsledelse fremover.

Endringsledelse

Evnen til å omstille seg er i vinden som aldri før, enten det gjelder endrede prosesser eller ny teknologi. Hvordan skal endringer drives frem samtidig som man tar vare på menneskene? Hvordan skal man høste mest mulig gevinst av endringene? Vi sitter ofte på kundesiden, og i denne gruppa deler vi erfaringer fra forskjellige kunder for å lære av hverandre.

IoT

Antall dingser som blir tilknyttet internett skyter i været. Dette gir mange nye muligheter og transformerer bransjer. Her deler vi vår kompetanse og har ofte hackatons. På den fantastiske terrassen vår her på oslokontoret, er vi i gang med å bygge et selvgående drivhus!

Kontakt oss

Jon-Gunnar Aasen

Daglig tjener Miles Oslo
Telefon: 92094767
Epost: jon-gunnar.aasen@miles.no

Annika Fjeldstad

HR og rekruttering
Telefon: 400 00 140
Epost: annika.fjeldstad@miles.no

Jørgen Baardsen

Salg og forretningsutvikling
Telefon: 951 44 636
Epost: jorden.baardsen@miles.no

Hosna Arzani Larsen

Salg og forretningsutvikling
Telefon: 926 48 861
Epost: hosna.larsen@miles.no

Vi har alltid jobb til de riktige menneskene!

Enten du er et ungt talent eller en erfaren konsulent og synes at Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.