Lær hvordan arkitektur påvirker måten vi jobber på

I Miles arrangerer vi jevnlig camp, en samling hvor vi møtes på tvers av alle våre kontorer og fordyper oss i tema som interesserer oss. Dette er en av de tingene vi gjør for å bygge vår faglige autoritet. Med begrensede muligheter til å møtes det siste året, har vi nå laget konseptet no-camp. Vi møtes fortsatt for å utforske tema som interesserer oss, men stedet vi møtes på er nå Zoom. Det fine med at det er virtuelt, er at vi kan være flere. Her kommer du inn – har du lyst til å være med?

Arkitektur påvirker hvordan vi organiserer oss, hvordan vi jobber sammen og det påvirker graden av smidighet som kan oppnås. Derfor har vi satt smidig arkitektur på agendaen til årets No-Camp.

Miles No-Camp

Tema: Smidig arkitektur, hvordan arkitektur påvirker måten vi jobber på.
Når: 5. mai kl. 09.00-11.30
Hvor: Vi møtes på zoom, lenke sendes ut i forkant til påmeldte

Vipps kommer

Vi starter det hele med et besøk av Marit Andreassen og Kristian Løvik fra Vipps, hvor temaet bli smidig organisering – hva har vi gjort riktig, og hva har vi lært?

Med det som inspirasjon deler vi oss i mindre grupper og diskuterer temaet videre.

NAV kommer

Dernest er det Truls Jørgensen og Audun Fauchald Strand fra NAV som tar over. De skal snakke om hvordan de jobber med teknisk retning innen data, kultur og teknikker – for ikke glemme veien ut av legacy.

Her blir det mulighet for spørsmål og diskusjon underveis i foredraget.

Bilde av Truls Jørgensen og Audun Fauchald Strand fra NAV

Kommer du?

Vi håper du har lyst til å dele noen inspirerende timer sammen med oss 5. mai, meld deg på under her innen fredag 30. april så sender vi deg lenken på e-post når det nærmer seg:

    Tekniske problemer, eller bare noe du lurer på – ta kontakt med Christina (christina.k.seime@miles.no) så hjelper hun deg.

    Generelt sett interessert i Smidig? Vi feiret nylig Smidigmanifestets 20-årsjubileeum, ta en titt mens du venter på No-Camp.