Oslos beste utviklere

Miles er et konsulentselskap med ansatte som brenner for faget, som sammen har bygget et faglig og sosialt miljø det går an å være stolte av. Nå ser vi etter de beste utviklerne i Oslo, utviklere som kjenner seg igjen i våre verdier. Er det deg vil vi gjerne ta en uforpliktende samtale når og der det passer best for deg!

HR-ansvarlig Miles Oslo AS
Annika Fjeldstad
Annika.fjeldstad@miles.no
+47 400 00 140

Visjonen vår er å være en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglig autoritet og varme. For oss handler det ikke bare om å finne de aller beste utviklerne, men vi ønsker å finne de som også kan leve opp til verdiene våre.

Hos oss finner du kolleger som bryr seg om deg, faglig dyktige mennesker som ønsker å diskutere med deg, utveksle ideer og som vil bruke tid sammen med deg i sosiale sammenhenger. Da er det viktig at du også er komfortabel med å by på deg selv, faglig og sosialt.

Hvem er du

Du er en erfaren utvikler som som har vært ute en vinternatt før, ikke minst synes du at Miles høres ut som en spennende arbeidsplass. Du har et faglig begjær og engasjement, er en person som mer enn gjerne deler av din kompetanse enten det er ute hos kunder eller sammen med kolleger. Kanskje du til og med er flink til å kombinere forretning og teknologi, og opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi ser etter utviklere som har:

– Sterk kompetanse innen utvikling og arkitektur

– Kunnskap om tidsaktuelle språk og rammeverk

– Gode problemsløsningsevner både fra team og alene

Hvem er vi

Kort fortalt er vi en organisasjon med flat struktur. Vi er et selskap som verdsetter deg som ansatt, og ser på din kunnskap og personlighet som den viktigste ressursen i hverdagen. Ikke minst er vi kolleger som virkelig bryr oss, og ønsker å lære av hverandre og bruke tid sammen. Her finner du oversikten over alle ansatte i Miles Oslo.

Vi har flere goder som ansatt i Miles, mange av disse finner du her, det vi har aller mest lyst å trekke frem er:
– Sosiale arrangement med kolleger, partnere og familie (utenom covid har vi normalt sett ett sosialt arrangement i måneden)

– Fag- og interessegrupper (avhengig av interesser finner du minst et faglig arrangement i måneden)
– Frihet til å dra på konferanser i inn- og utland
– Veldig gode pensjons- og forsikringsordninger

Hvorfor velge Miles

Hos oss er det flat struktur og ingen sjefer, selv om vi har en daglig tjener som gjør sitt ytterste for å legge tilrette for at du skal trives og vokse. Du får full råderett over hvilke kurs og hvilken opplæring du trenger for å holde deg oppdatert – og husk at den som anser seg for ferdig utdannet, ikke er utdannet, men ferdig!

Vi jobber med noen av Norges største og mest spennende kunder som gir tilgang på interessante og utviklende oppdrag. Sammen finner riktig oppdrag for deg, for er du fornøyd vet vi at kunden blir fornøyd.

Lurer du på hvilke goder vi kan tilby, finner du de fleste her.


Noe for deg?

Du er kun få tastetrykk unna, ta kontakt for en uforpliktende prat med Annika eller send oss en åpen søknad i dag.

    Vi hører gjerne fra deg om dine tanker for videre utvikling, og om du har noen spesiell retning du ønsker å gå. Kanskje vi kan hjelpe deg på veien dit? Fyll ut navn, nummer og epost så tar vi en uforpliktende samtale: