Utvikler med hjerte for fag

Akkurat nå ser vi etter flere utvikler-kolleger, spesifikt de med erfaring innen Java, DevOps og Cloud. Det er selvsagt ikke negativt om du også har jobbet i tverrfaglige autonome team, men ikke et krav.

Det som er viktig, er at du kan relatere deg til verdiene våre, faglig autoritet og varme. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen vil Annika gjerne ta en uforpliktende samtale med deg.

Miles, en fremragende arbeidsplass

I Miles gjør vi alt vi kan for at du som konsulent skal trives hos oss, og spesielt nå under pandemien der mange sitter låst foran skjerm store deler av dagen. Selv om vi har mange spennende, og utviklende oppdrag, som venter på en Miles-konsulent er vår viktigste oppgave å ivareta konsulentene våre på en så god måte, at hver enkelt ser for seg å bli hos oss lenge. Lurer du på hvordan, kan du finne noen av våre goder her.

Vår visjon er å være en fremragende arbeidsplass, basert på verdiene faglig autoritet og varme. Å være en fremragende arbeidsplass kan bety så mangt, men for oss handler det om tre ting:

Bilde av Kim og Gerd på Bislettkontoret

Kompetanseheving

Vi tror ikke det finnes èn karrierevei som passer for alle! Derfor har vi fokus på å legge til rette for at du selv bestemmer hva og hvordan du ønsker å bygge din kompetanse fremover. Vi tror at konsulenter blir ekstra dyktig på det de brenner for.

Les mer om våre faggrupper
Bilde av Anne og Jørgen på Bislettkontoret

Sosialt

Selv om jobb-livet er viktig, er det like viktig for oss at de du holder kjært får ta del i Miles-kulturen gjennom sosiale events. Gjennom året har vi flere sosiale tilstelninger, noen for voksne og noen for barna våre. De aller fleste lokalt i Oslo, men vi reiser også på turer sammen og da får selvsagt følge være med. Sjekk Instagramkontoen vår for et innblikk i vårt sosiale liv i Miles.

Miles People Instagram
Bilde av Randi Ulleland Rø, arkitekt Miles Oslo

Livet som konsulent

Det handler først og fremst om deg som konsulent. At du trives i oppdraget ditt og har det bra. For å sikre det får alle som begynner hos oss en fadder, en som kan gi god veiledning dersom du trenger det. Individuell oppfølging er stikkordet, og alt tilpasses etter dine ønsker og behov.

Dette jobber vi med i Oslo

Møte noen av våre konsulenter

Daniel gir deg sine grunner til hvorfor han jobber i Miles
Kim forteller hvorfor han valgte Miles
Henrik deler sine grunner for å velge Miles

    Vi hører gjerne fra deg om dine tanker for videre utvikling, og om du har noen spesiell retning du ønsker å gå. Kanskje vi kan hjelpe deg på veien dit? Fyll ut navn, nummer og epost så tar vi en uforpliktende samtale: