Utviklere søkes

Vi vet at mennesker som deg er ettertraktet, og i Miles stiller vi høye krav til enhver utvikler som kommer på intervju. Selv om nåløyet i Miles er trangt, er det rom for mennesker som kan relatere seg til verdiene våre, faglig autoritet og varme.

Utviklere søkes, er det deg?

HR-ansvarlig Miles Oslo AS
Annika Fjeldstad
Annika.fjeldstad@amiles.no
+47 400 00 140

Daniel og Nina på Mileskontoret ved Bislett

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg med høyere utdannelse, en utvikler som har jobbet noen år i bransjen og av natur er en person som elsker jobben din. Vel så viktig er det at du er en faglig sterk person med varme medmenneskelige egenskaper. Vi ser etter deg som har en sterk kompetanse innen utvikling og arkitektur, du har helt klart kunnskap om både tidsaktuelle språk og rammeverk. For at du skal passe inn i rollen som konsulent hos oss er det også viktig med gode problemløsningsevner, enten du jobber alene eller som en del av et team. Så er jo håpet vårt at du sitter med et faglig begjær og engasjement, at du er en person som mer enn gjerne deler av din kompetanse.

Bilde av Gerd, utvikler og testleder Miles Oslo

Hvorfor velge oss

Vi kan liste opp en hel haug med grunner til å velge Miles som arbeidsgiver, ganske mange av disse finner du under våre goder. Kort fortalt er vi en organisasjon med flat struktur, et selskap som verdsetter deg som ansatt og ser på din kunnskap og personlighet som den viktigste ressursen i hverdagen. I Miles får du kolleger som virkelig bryr seg om deg, kolleger som har et ønske om å lære av deg. Vi er også en gjeng som elsker å gjøre ting sammen, både faglig og sosialt. Når vi gjør faglige ting sammen er det ofte sammen med kolleger fra våre andre kontor i Norge, enten det er faglig nerding lokalt med faggrupper eller sammen på større konferanser i både inn- og utland. Når vi samles for å være sosiale, så er det også veldig ofte sammen med de som betyr mest for oss – familien hjemme.

Bilde av Nils Bøhmer Sjøberg og Nick Murison på kontoret ved Bislett

Jobben som Mileskonsulent

Livet som konsulent i Miles kan være varierende, litt avhengig av hvilken rolle du ønsker å spille og hvilken kunde du kommer til å jobbe med. Det som er sikkert er at hos oss er det rom for både kreativ utfoldelse og personlig utvikling. Ikke minst ønsker vi at du skal være med å påvirke Miles som selskap, være med å stake ut kursen for både teknologi- og kompetansevalg. I Miles Oslo vil du kunne få jobbe med spennende utfordringer hos de største konsulentkjøperne i Norge, både i privat og offentlig sektor, ikke minst vil du kunne få jobbe med spennende teknologi. Dersom du skulle ønske å utvikle deg videre innen for det feltet du jobber med i dag, eller om du har et ønske om å utforske andre spennende områder, applauderer vi deg for det.

Send oss kontaktinformasjonen din så tar vi kontakt for å se om Miles er riktig arbeidsgiver for deg

    Vi hører gjerne fra deg om dine tanker for videre utvikling, og om du har noen spesiell retning du ønsker å gå. Kanskje vi kan hjelpe deg på veien dit? Fyll ut navn, nummer og epost så tar vi en uforpliktende samtale: