Nyutdannet?

I Miles ansetter vi utelukkende mennesker som kan kombinere faglig dyktighet, med en varm personlighet. I disse dager ønsker vi å styrke både UX- og utviklermiljøet vårt, og vil gjerne ta en uformell prat med deg!

Hvem er Miles, og hva kan vi gjøre sammen?

Miles er et litt annerledes IT-selskap, og med annerledes mener vi at hele vår tilnærming til arbeidslivet er alt annet enn A4. Vi sier at vi skal være en fremragende arbeidsplass, basert på verdiene faglig autoritet og varme. Det kan jo selvsagt bety så mangt, men for oss handler det om at du som ansatt har det bra.

At du trives med oppdraget du er i, og at du får den faglige utviklingen og utfordringen du ønsker deg. Ikke minst legger vi til rette for å treffes utenom jobb med rene sosiale sammenkomster, men også noen i kombinasjon med faglig påfyll.

Hils på utvikleren og kiteentusiasten, Tor-Erik, fra Miles Stavanger..
Bli litt bedre kjent med gullstrupen, og UX-designer, Kamilla Emilie fra Miles Stavanger


UX-designer med hjerte for fag, Kamilla Emilie Davidsen

Livet som konsulent

Det handler først og fremst om deg som konsulent. At du trives i oppdraget ditt og har det bra. For å sikre det får alle som begynner hos oss en fadder, en som kan gi god veiledning når du trenger det.

Administrasjonen vil også følge deg opp, etter dine behov og ønsker, for å være sikker på at du har det bra. Kort fortalt er det helt opp til deg hvordan du liker å jobbe, vi legger bare tilrette for at du kan jobbe med hva du vil – der du vil.

Dette jobber vi med i Stavanger
Bilde av Diego, Thomas, Daniel og Rolf på tur til Månafossen

Sosialt

Selv om jobb-livet er viktig, betyr det sosiale vel så mye for oss. Alt i fra ølbrygging til skitur, fellestreninger til shuffleboardturnering eller julebord og fellesturer.

Alle er ikke med på alt, men variasjonen av ulike sosiale sammenkomsten gjør at alle finner noe de kan være med på. På Instagramkontoen vår finner du litt bilder fra det sosiale liv i Miles.

Miles People Instagram
Kontorlokalene i Haugesund

Personlig utvikling

Det er et fint ordtak som sier; Den som anser seg for ferdig utdannet, er ikke utdannet men ferdig! Helt klart et uttrykk vi stiller oss bak, og i Miles er det like viktig som det kan være nødvendig. Det handler selvsagt om å være relevant for spennende oppdrag i fremtiden. Derfor kan du dra på konferanser i inn- og utland når det passer deg, i en normal hverdag så oppfordres du faktisk til å reise på minst en konferanse i Norge og en i det store utland. Her prøver vi å samle oss på tvers av kontorene i Norge for å bli bedre kjent med andre flinke fagfolk.

Vi møtes også på kontoret til fagkvelder hver måned, hvor vi deler kompetanse med hverandre og får nerdet litt rundt ulike tema som interesserer oss.

Litt om godene vi har i Miles

Kort oppsummert:

Flat struktur, mindre byråkrati

Hos oss har vi en flat struktur, hvor alle har muligheten til å være med å forme egen hverdag. Vi har ingen sjefer, men vi har en daglig tjener og en administrasjon som kan være med å hjelpe deg til å bli den beste versjonen av deg selv. Enten det gjelder karrieren din, din faglige utvikling eller om du bare trenger noen å snakke med.

Budsjett? Hva skal man med det?

Vi har ingen tro på tradisjonelle budsjetter. Hvorfor skulle man det, når hver og en av oss kan være vår egen økonomisjef. I og med at vi ikke har sjefer, vil det si at du selv vil kunne styre hvilket utstyr du trenger, enten det er snakk om laptop, skjerm eller telefon. Du kan selvsagt velge selv hvilke kurs, sertifiseringer eller konferanser du ønsker å fordype deg i – men trenger du sparringhjelp så bistår vi selvsagt med det.

Tjenestebasert ledelse, mer enn bare en fancy modell

I Miles jobbes det etter det som på godt norsk kalles “servant leadership”. Fancy ord betyr selvsagt lite på papiret men i praksis betyr det at vi ikke har en daglig leder, men vi har en daglig tjener. Sammen med administrasjonen jobber daglig tjener for at du som konsulent skal ha det bra, og vi gjør så godt vi kan for å sørge for at du har det bra både på jobb og sosialt.

Passer Miles for deg?

Det er selvsagt vanskelig å gi et ordentlig innblikk av det interne livet i Miles, det må oppleves! Et lite innsyn i vårt sosiale liv finner du på Instagram, og på LinkedIn deler vi av vår faglige kompetanse – ta gjerne en titt. Om du nå tenker at Miles virker som et interessant selskap så tar vi mer enn gjerne en prat med deg. No strings attached. En prat med Kurt hos oss vil kunne gi deg informasjonen du trenger for å se om Miles er riktig steg på din karrierestige. Med kontorer i både Bergen, Oslo, Stavanger, Haugesund og Trondheim finnes det også muligheter hvor enn du ønsker å bosette deg.

    Send oss navn, nummer og epost hører du veldig raskt fra oss 😁