Traineeprogram Miles Stavanger

Miles Stavanger og Storebrand har i samarbeid etablert et omfattende traineeprogram for nyutdannede IT-utviklere. Som trainee hos oss, får du muligheten til å jobbe i team med erfarne IT-konsulenter, som bruker morgendagens teknologi til å lage løsninger i verdensklasse. 

Miles Stavanger
Thomas Bærheim
941 56 350
thomas@miles.no

Storebrand: 
Trond Fuglestad 
920 34 781
trond.fuglestad@storebrand.no

Ansatte i Storebrand

Det første året

Du vil starte som en del av Storebrands team i Stavanger. Teamet har ansvar for å utvikle alle selskapets digitale spareløsninger. Her har du med andre ord en unik mulighet til å jobbe i et kryssfunksjonelt team. Teamet består av ca. 20 dyktige kvinner og menn innen ulike disipliner: Utvikling (Java og.Net), test, UX-design og forretningsutvikling. Dette er en dynamisk og spennende avdeling som arbeider etter smidig metodikk og lanserer nye funksjoner daglig. Her får du muligheten til å være med å utvikle spareløsninger i verdensklasse!

UX-designer Kamilla Davidsen ved Miles Stavanger

Året etter

År nummer to vil du bruke ute hos en annen av Miles Stavanger sine spennende kunder. I samarbeid med deg finner vi ut hvilket oppdrag, kunde, bransje og teknologi som passer deg best. Uavhengig av hvilket prosjekt du vil jobbe i, vil du arbeide tett med erfarne Miles-konsulenter.

Høres dette interessant ut?

Fullfører du en relevant mastergrad og synes dette hørtes spennende ut? Fyll ut skjema under og skriver kort om hvorfor: 


    Hvorfor søker du rollen som Trainee hos oss?*

    Kort om Miles

    Miles er rangert som ett av de mest innovative selskapene i Norge og har fått utmerkelsene Norges beste arbeidsplasser og Best workplaces in Europe. I Stavanger har vi en rekke dyktige fullstack-utviklere, som arbeider med flere av regionens mest spennende kunder.

    Kort om Storebrand

    Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for pensjon, langsiktig sparing og forsikring. Selskapet har et stort samfunnsansvar og tar vare på spare- og pensjonspengene til 1,1 millioner nordmenn. Bærekraft er en integrert del av kjernevirksomheten og du vil bli med på å utvikle løsninger som gjør det enklere for folk å velge bærekraftig sparing.