Illustrasjonsbilde for zoom videomøte

Virtuelle pop-ups

Annenhver uke har vi virtuelle pop-ups internt i Miles, og vil med denne siden dele video-presentasjonene med de som måtte ønske å få mer innsikt i problemstillinger, prosjekt og teknologier vi har jobbet med.

Hvordan Vipps byttet motor i full fart uten nedetid

Først ut er Viggo, en av våre fantastisk blide, engasjerte og dyktige agile coacher i Oslo. Han er også en som liker å dele av sin erfaring, og vil med denne video gi deg litt innsikt i hvordan Vipps i 2019 skiftet betalingsmotoren sin i full fart uten nedetid:

Confession of a reformed penetration tester

Denne ukens presentatør er Nick, vår store guru når det kommer til sikkerhet på tvers av Mileskontorene. På kun 12 minutt får i denne ukens pop-up litt mer innsikt i hva penetrasjonstesting faktisk er, og hvilke problemer og konflikter som kan oppstå:

Feature Flags – fra et DevOps perspektiv

Her får du en presentasjon av Daniel, en rivende dyktig utvikler med en forkjærlighet for Feature Flags. I løpet av 10 minutt gir Daniel deg en introduksjon til Feature Flags sammen med basert på erfaringer han har gjort seg i sin tid hos IF:

Team Canvas

Denne ukes presentasjon står Christina for. Christina er, for mange, kjent for sitt smittende engasjement og faglige autoritet. Presentasjonen hennes her tar for seg Team Canvas, og de fordeler verktøyet har når en skal bygge høyt presterende og autonome team: