/Stavanger og
Haugesund

I Stavanger og Haugesund arbeider vi målrettet mot å være en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglig autoritet og varme. Dette gjør vi gjennom å ansette mennesker som kombinerer faglig dyktighet med en varm personlighet – og vi er alltid på utkikk etter nye kolleger.

Miles Stavanger
Skagenkaien 35
4006 Stavanger

stavanger@miles.no
+47 480 44 700

Organisasjonsnummer:
988 340 316 MVA

Miles Haugesund
Strandgata 48
5528 Haugesund

haugesund@miles.no
+47 480 44 700

Organisasjonsnummer:
988 340 316 MVA

Dette er vi ekstremt gode på

UX-design

Miles skaper brukeropplevelser som engasjerer, begeistrer og hjelper deg å nå dine forretningsmål. God brukeropplevelse er god forretning. Våre UX-designere setter seg inn i arbeidshverdagen til hver enkelt kunde. Slik kommer vi tett på utfordringene og mulighetene de står overfor. Vi har lang erfaring med å jobbe med hele kundeopplevelsen, både i analoge og digitale kanaler. Gjennom dette har vi opparbeidet kompetanse til å skape en helhetlig brukeropplevelse.

Utvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue.

Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger. En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala. Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker. Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi, og vi hjelper våre kunder til å utnytte disse mulighetene for å nå sine forretningsmål.

Smidig

Våre coacher hjelper team eller selskaper med forbedring av arbeidsprosesser ved hjelp av smidige metoder fra blant annet Lean og Kanban. Målet er fleksibilitet til å møte et marked i endring, samtidig som man opprettholder høy fart og kvalitet. Vi støtter og utfordrer både ledelse, tekniske team og den enkelte medarbeider.

Kundene våre

Stavangerkontoret åpnet dørene i 2011 og siden har vi hatt en eventyrlig vekst. Kundeporteføljen er bred og kjernekompetansen like så. Kundemassen består av alt fra fintech til startups, fra oljerelatert næring til reiselivsbransjen. Dette er noen av kundene vi har jobbet tett med den siste tiden:

Bli litt bedre kjent med oss

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gladelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer, og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

Se hva som skjer i Miles Stavanger

Kontakt oss

Thomas Bærheim

Daglig tjener Miles Stavanger
Telefon: 941 56 350
Epost: thomas@miles.no

Hildegunn Hagen

Salg og forretningsutvikling
Telefon: 992 11 055
Epost: Hildegunn.hagen@miles.no

Kurt André Askeland

Salg, rekruttering og forretningsutvikling
Telefon: 900 66 490
Epost: kurt.andre.askeland@miles.no

Daniel Bratteli

Salg, rekruttering og forretningsutvikling
Telefon: 954 00 728
Epost: daniel.bratteli@miles.no

Ingrid Lindaas

Avdelingstjener
Telefon: 400 21 573
Epost: ingrid.lindaas@miles.no

Enten du er et ungt talent eller en erfaren konsulent og synes at Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.