HVEM ER VI?

Vi er et IT-selskap med over 150 dyktige og varme medarbeidere som tilbyr

Vi holder til i Bergen, Oslo, Stavanger, Mumbai og Johannesburg.

Menneskene som jobber hos oss er blant de fremste i bransjen. De brenner for faget sitt og sammen har vi bygget et fagmiljø vi er stolte av.

Hos oss så er det sosiale like viktig som det faglige. Mange av konsulentene våre sitter spredt ute hos forskjellige kunder så derfor samles vi minst én gang i måneden og finner på noe gøy sammen. Over halvparten av våre arrangementer er med følge eller familie. Det skal være godt for hele familien at man jobber i Miles.

Våre verdier og vår visjon er samlet i vårt DNA.

HVORFOR ER VI ANNERLEDES?

Vi har ingen budsjetter eller vekstmål i Miles. Vi er alltid på jakt etter de riktige menneskene, men har ingen planer om hvor mange vi skal ansette i løpet av et år. Vårt fokus er på trivsel og kvalitet. På denne måten har vi bygget en unik bedriftskultur med sterk vekst og bunnsolide resultater helt siden vi startet opp i 2005.

I Miles har vi ikke daglig leder, men daglig tjener. Vi praktiserer tjenende ledelse og legger til rette for at alle utøver lederskap uavhengig av hvilken rolle de har. I Miles tar den enkelte flest mulige beslutninger selv. Man bestemmer for eksempel selv hvilke konferanser man deltar på, hvilket IT-utstyr man trenger og hvordan man best utvikler seg innen faget sitt.