/Trondheim

Kontoret i Trondheim er det aller nyeste skuddet på Miles-stammen. Vi ble stiftet sommeren 2019, mye er fremdeles ferskt. Her er det med andre ord muligheter for å være med og forme en faglig og sosial kultur som du vil trives i.

Vi gleder oss til å få flere trøndere med i familien.

Miles Trondheim AS
Prinsens gt. 32,
7011 Trondheim

janne.helling@miles.no
+47 915 444 12
linn.siri.overaae@miles.no
+47 900 93 292

Organisasjonsnummer:
923 271 821

Dette kan vi i Trondheim

Kode på skjerm

Systemutvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue. Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger.

En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala. Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Workshop ute i det fri med Miles Trondheim

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker. Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

Kundene våre

Her finner du noen av kundene vi har jobbet tett med den siste tiden:

Hele Trondheimskontoret

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gledelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

Jobbe med oss?

Vi er på jakt etter konsulenter med faglige profiler innen arkitektur, systemutvikling, brukeropplevelser, test og testledelse og prosjektledelse, agile coach og scrummastere. 

Noe av det beste med å bli en del av teamet vårt, er at du får være på å bygge et konsulentkontor nesten fra begynnelsen av. Du blir en del av og kan sette ditt preg på kulturen her fra dag én. Bli med på neste reise i mileseventyret!:

  Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

  Kontakt oss

  Bilde av Janne Rødsand Helling

  Janne Rødsand Helling

  Daglig tjener Miles Trondheim
  Telefon: 915 44 412
  Epost: Janne.helling@miles.no

  Bilde av Linn Siri Overaae

  Linn Siri Overaae

  Relasjonsbygger
  Telefon: 900 93 292
  Epost: linn.siri.overaae@miles.no