/Trondheim

Kontoret i Trondheim ble stiftet sommeren 2019, og mye er fremdeles ferskt. Her er det med andre ord muligheter for å være med og forme en faglig og sosial kultur som du vil trives i. Vi gleder oss til å få flere med i familien.

Miles Trondheim
Prinsens gt. 32,
7011 Trondheim

trondheim@miles.no
+ 47 480 44 700

Organisasjonsnummer:
988 340 316

Dette kan vi i Trondheim

Systemutvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue. Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger.

En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala. Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Utvikler i Bergen, close up av skjerm

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Smidig

Våre coacher hjelper team eller selskaper med forbedring av arbeidsprosesser ved hjelp av smidige metoder fra blant annet Lean og Kanban. Målet er fleksibilitet til å møte et marked i endring, samtidig som man opprettholder høy fart og kvalitet. Vi støtter og utfordrer både ledelse, tekniske team og den enkelte medarbeider.

UX-Design

Miles skaper brukeropplevelser som engasjerer, begeistrer og hjelper deg å nå dine forretningsmål. God brukeropplevelse er god forretning. Våre UX-designere setter seg inn i arbeidshverdagen til hver enkelt kunde. Slik kommer vi tett på utfordringene og mulighetene de står overfor. Vi har lang erfaring med å jobbe med hele kundeopplevelsen, både i analoge og digitale kanaler. Gjennom dette har vi opparbeidet kompetanse til å skape en helhetlig brukeropplevelse.

Kundene våre

Her finner du noen av kundene vi har jobbet tett med den siste tiden:

Hele Trondheimskontoret

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gledelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

Jobbe med oss?

Vi er på jakt etter konsulenter med faglige profiler innen arkitektur, systemutvikling, brukeropplevelser, test og testledelse og prosjektledelse, agile coach og scrummastere. 

Noe av det beste med å bli en del av teamet vårt, er at du får være på å bygge et konsulentkontor nesten fra begynnelsen av. Du blir en del av og kan sette ditt preg på kulturen her fra dag én. Bli med på neste reise i mileseventyret!:

  Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

  Kontakt oss

  Janne Rødsand Helling

  Daglig tjener Miles Trondheim
  Telefon: 915 44 412
  Epost: Janne.helling@miles.no

  Andreas Burkeland

  Salgsansvarlig
  Telefon: 470 50 402
  Epost: andreas.burkeland@miles.no