Anne har sin akademiske bakgrunn fra Handelshøyskolen BI. Siden 2010 har hun jobbet utelukkende med rådgivning og utvikling av digitale tjenester. Hun elsker å jobbe tverrfaglig og trives best når hun kan jobbe i grensesnittet mellom forretning og IT. Anne sitt andre fagområde er Sikkerhet, hvor hun har bred erfaring innenfor sikkerhetsstyring og compliance.

Anne har tidligere fylt roller som prosjekt og programleder, forretningsutvikler, teamleder og rådgiver. Hun brenner for å lage gode digitale tjenester og mener helt klart at man må tørre å «fail fast» for å oppnå suksess. Hun har flere år bak seg som både innenfor management consulting i Sopra Steria og linjelededelse fra Get/ TDC (Telia). De siste årene har hun jobbet utelukkende med Sikkerhetsstyring, regulatoriske krav og compliance i Telecom bransjen.

Anne er en glad og energisk bergenser. Til tross for at hun har tilbrakt flere tiår i Oslo, reiser hun fortsatt «hjem» til Bergen. Med to aktive barn brukes det meste av fritid på fotball, håndball og andre aktiviteter, men hun elsker å trene og hopper i treningstightsen så snart muligheten byr seg.