/Litauen

Vår vellykkede Team-as-a-Service leveransemodell består av kryssfunksjonelle og autonome team som har bred kompetanse innen en rekke fagområder og bransjer. Våre kjerneverdier er faglig autoritet og personlig varme, og teamene våre jobber med høy tillit og autonomi i tett samarbeid med kunden.

Miles Litauen
Lvivo g. 25-104, LT-09320 Vilnius

goran.skeie.ellingsen@miles.no
+47 92867696


Organisasjonsnummer:
988 340 316 MVA

Bilde av Kim og Gerd på Bislettkontoret

Systemutvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue.

Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger.

En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Litauen og i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Kontakt oss