Personvernerklæring

Hvilke selskaper er omfattet av denne erklæringen?

Denne personvernerklæringen gjelder for Miles AS og datterselskapene Miles Bergen AS, Miles Oslo AS, Miles Stavanger AS og Miles Trondheim AS. Den omfatter personopplysninger som innhentes og behandles i relasjon til vårt nettsted https://www.miles.no.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Miles AS med datterselskaper samler inn og bruker personopplysninger og/eller informasjonskapsler (Cookies).

Kort om Miles

Miles er et IT-selskap med en visjon om å være en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglig autoritet og varme. Vi leverer IT-konsulenttjenester, prosjekter og rådgivning. Det er øverste leder som er behandlingsansvarlig.

Personopplysninger om kandidater som søker jobb

Når du benytter kontaktskjema for å melde din interesse som jobbsøker, innhenter vi følgende personopplysninger:

  • navn
  • e-postadresse
  • telefonnummer
  • CV

Formålet med dette er å opprette kontakt med deg som er jobbsøker.

Disse opplysningene lagres i våre datasystemer for rekruttering og administreres av HR-ansvarlig i hvert Miles-selskap.

Opplysningene slettes dersom kandidaten ikke lenger er aktuell for ansettelse. Avhengig av innhentet samtykke vil alle persondata slettes umiddelbart eller oppbevares.

Personopplysninger om deltakere på arrangementer

Når du melder deg på et arrangement/kurs hos oss, innhenter vi følgende personopplysninger:

  • navn
  • firmanavn
  • e-postadresse
  • telefonnummer

Formålet med dette er å holde oversikt over påmeldte til det enkelte arrangement, å gi effektiv informasjon til deltakeren samt å be om tilbakemelding etter arrangementet dersom vi ønsker dette.

Disse opplysningene innhentes etter samtykke og slettes umiddelbart etter arrangementet med mindre det også er gitt samtykke til oppbevaring.

Personopplysninger om besøkende på våre nettsider

Når du besøker våre nettsider, lagres ip-adressen din i forbindelse med at vi benytter verktøy for web- og trafikkanalyse for nettstedet.

Formålet med dette er å benytte webanalyse til å presentere mest mulig relevant informasjon til de besøkende på nettstedet.

En anonymisert streng opprettet av din e-postadresse (også kalt en hash) kan bli sendt til Gravatar-tjenesten for å sjekke om du bruker tjenesten. Gravatar-tjenestens personvernerklæring finner du her: https://automattic.com/privacy/.

Utleveres informasjon til tredjepart?

Personopplysninger utleveres ikke til tredjepart.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg samt hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Miles AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson for denne personvernerklæringen og databehandleransvarlig for Miles AS er:

Tom Georg Olsen, konserntjener i Miles AS, tgo@miles.no