Arkitekt Randi Ulleland Rø fra Miles Oslo

Oppdragsfrihet

Ute hos kunden skal du både få brukt den kompetansen du har i ryggsekken og lære og utvikle deg. Da er det klart du må være med og bestemme hva slags oppdrag du skal jobbe med! Sammen finner vi ut hva som passer deg best.

Det er også greit å vite at ingen oppdrag er skrevet i stein. Hvis noe ikke fungerer, setter vi oss ned og finner en løsning som funker for alle parter.

ReMarkable i flittig bruk på Oslokontoret

Personlig utvikling

Hvor er du på vei og er det riktig retning for deg? I tillegg til den kompetansehevingen du får ute på oppdrag, står du fritt til å velge kurs, konferanser og sertifiseringer du synes passer deg.

Innad i Miles sørger vi for faglig påfyll i form av samlinger, interessegrupper og virtuelle eller lokale popups med diverse temaer. Og kanskje like viktig er det at vi legger mye vekt på å snakke sammen, dele erfaringer og hjelpe hverandre. Ta en titt på hva som står på den faglige kalenderen her:

Se hva som skjer
Daglig tjener Thomas Bærheim og forretningsutvikler Hildegunn Hagen i Stavanger

Goder

Du skal være trygg på at du får en lønn som står til kompetansen og innsatsen din. At du får det du trenger for å gjøre jobben din best mulig, når du trenger det.

Les mer om våre goder