/Innlandet

Miles jobber med noen av landets største kunder. Vi har mange spennende oppdrag innen bank og finans, telekom, fornybar energi, mobilitet og offentlig sektor. Dessuten er vi veldig stolte av å ha etablert et levende sosialt og faglig miljø.

Miles Innlandet
Tårnvegen 41, 4. etasje,
2380 Brumunddal

innlandet@miles.no
+47 480 44 700

Organisasjonsnummer:
988 340 316 MVA

Miles Innlandet

Miles Innlandet åpnet sitt kontor 1. Januar 2024 på Mjøsbrygga i Brumunddal ved E6/Mjøstårnet. Vårt kontor er godt synlig og er plassert midt i regionen. På kort tid så har kontoret vokst raskt og vi teller nå totalt 9 medarbeidere og flere er på gang. Målsettingen er å bli 15 innen utgangen av 2024. Alle våre ansatte er viktige brikker i det vi nå skal bygge på Innlandet – og det gjør vi sammen! Vi har blitt tatt veldig godt i mot fra både kunder og samfunnet forøvrig noe vi setter stor pris på. Hos Miles på Innlandet skal du møte medarbeidere med høy faglig autoritet som kan hjelpe deg på din digitaliseringsreise og vi skal ha det moro på jobb og levere våre tjenester med varme. Sammen skal vi bygge en av de beste og mest fremragende arbeidsplassene mellom Oslo og Trondheim.

Våre tjenester finner du inne systemutvikling, prosjekt, testledelse, rådgivning, kunstig intelligens og en stor bredde med low-kode løsninger relatert til den moderne arbeidsplassen fra Microsoft.

Våre kunder finner du innen offentlig sektor, privat sektor, bank/forsikring og helse.

Om du enten er en flink konsulent eller eller en kunde og vil være med på laget – ikke nøl med å ta kontakt. Da vil vi fortelle deg mer i detalj om hva vi kan bidra med. Om du enten er en flink konsulent eller eller en kunde og vil være med på laget – ikke nøl med å ta kontakt. Da vil vi fortelle deg mer i detalj om hva vi kan bidra med.

“Hvis kunnskap er den nye oljen så er det kanskje ikke så farlig at det ikke finnes Oljebrønner i Mjøsa!” Sitat Karl Olav Nordengen 2014

Bilde av Kim og Gerd på Bislettkontoret

Systemutvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue.

Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger.

En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Anne og Jørgen foran Smidigtavlen på Oslokontoret

Smidig

Våre coacher hjelper team eller selskaper med forbedring av arbeidsprosesser ved hjelp av smidige metoder fra blant annet Lean og Kanban. Målet er fleksibilitet til å møte et marked i endring, samtidig som man opprettholder høy fart og kvalitet. Vi støtter og utfordrer både ledelse, tekniske team og den enkelte medarbeider.

Anne og Nils i projsktmøte

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Testleder Gerd lytter til Ho-Hsing

Testledelse

Test og kvalitetssikring handler i bunn og grunn om å skape tillit til programvaren, før den tas ut i produksjon, slik at du er trygg på at programvaren fungerer som den skal.

Testlederne våre jobber både med overordnet testledelse og gjennomføring av testing i prosjekter. Vi kan bistå med alt fra teststrategi, -rådgivning og -ledelse, men også med funksjonelle tester, tekniske tester og testautomatisering.

Utvikler Daniel på møtet i Miles Oslos lokaler

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker. 

Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

I Miles Innlandet får våre ansatte mulighet til å ta eierskap og være med å forme en faglig og sosial kultur, der Miles sine kjerneverdier faglig autoritet og varme ligger til grunn. Sammen skal vi skape en fremragende arbeidsplass på Innlandet og være en viktig bidragsyter til den digitale reisen for bedriftene og de offentlige aktørene i regionen.

Alle som jobber hos oss får spennende oppdrag og prosjekter slik at de kan utvikle seg faglig, og i tillegg blir en del av et supert arbeidsmiljø. Vi er stolte av å ha en unik bedriftskultur som preges av frihet og tillit. Som Miles-konsulent blir du oppfordret til å delta på spennende konferanser, får ubegrenset tilgang på fagstoff og bøker og oppmuntres til å være med og påvirke hvordan vi skal utvikle oss fremover.

Kontakt oss