/Innlandet

Miles jobber med noen av landets største kunder. Vi har mange spennende oppdrag innen bank og finans, telekom, fornybar energi, mobilitet og offentlig sektor. Dessuten er vi veldig stolte av å ha etablert et levende sosialt og faglig miljø.

Miles Innlandet AS


karl.olav.nordengen@miles.no
+47 97071326

Organisasjonsnummer:

Bilde av Kim og Gerd på Bislettkontoret

Systemutvikling og arkitektur

Grunnstammen i Miles består av utviklere og arkitekter. Utviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Vi er sterke på det siste innen utvikling og har den teknologiske ekspertisen som trengs for å lage brukergrensesnittene du trenger i alt fra HTML og CSS, til javascript og rammeverk som React, Angular og Vue.

Vi har også lang erfaring med de fleste sky teknologier. Alt fra de store offentlige som GCP, Azure og AWS til mindre og private skyløsninger.

En stor del av utviklerne våre har lang erfaring med både objektorienterte språk som .Net, Java og Python til funksjonelle språk som Closure, F# og Scala.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Se hvem som jobber på Innlandet

Kontakt oss