Bjørn har bred ledererfaring fra utvikling av organisasjoner og teknologi. Han har alltid vært opptatt av samspillet mellom teknologi og mennesket som nøkkelen til vellykkede prosjektgjennomføringer. 

Han har en operativ og «hands-on» tilnærming til leder/konsulentrollen og deler villig av sin erfaring. Evnen til å se «det store bildet» og å ha en analytisk tilnærming til løsning av komplekse problemstillinger sørger for gode beslutningsgrunnlag og gjør ham en til en god rådgiver for den operative ledelse. Han har bred erfaring fra deltakelse i, og være ansvarlig for små og større endringsprosesser.

Fritiden har Bjørn stort sett benyttet til idrettslige aktiviteter. Både som aktiv utøver i triathlon frem til voksen alder og med treneroppgaver i svømming og triathlon fra barnenivå til toppidrettsnivå. Nå bruker han fritiden til å bestige fjelltopper både til fots og på ski og å leke seg på vannet i kajakk og på SUP.
Sammen med gleden av å lese en god bok og pleie sin store platesamling så påstår Bjørn at han aldri har kjedet seg i hele sitt liv.