Diego er en italo-argentinsk informasjonssystemingeniør, med en spesiell interesse for full-stack web- og mobilapp utvikling. Han har en ingeniørutdannelse fra Universidad Tecnologica Nacional i Argentina, som han avsluttet med utmerkede akademiske resultater.

Før han ble uteksaminert, fikk han god erfaring innen Java backend-utvikling, SQL-databaser og Android-utvikling mens han jobbet med den telemedisin mobile plattformen som han presenterte som et sluttprosjekt. Han fikk også praktisk erfaring i noen frontend-teknologier i løpet av et fem måneders internship hos et britisk selskap som het Assertis.

Han brenner ikke bare for å lære nye ting, men også om å dele sin nåværende kunnskap. Han er aktiv på StackOverflow, og brukte store deler av tiden sin på Universitetet som lærerassistent. Det vi elsker med Diego engasjementet hans rundt visse emner, skulle du noen gang stille et spørsmål rundt et tema han elsker må du være forberedt på å sette av noen timer.
 
Ellers liker Diego å reise, trene og nyte en øl (eller to) i godt lag med venner. Siden han måtte forlate Argentina og matkulturen de hadde der, har han prøvd hardt å forbedre matlagingsegenskapene sine de siste årene.