Diego
Garcia Lozano

Utvikler i Stavanger

Diego er en ung italo-argentinsk informasjonssystemingeniør, spesielt interessert i full-stack web- og mobilapp-utvikling. Han har gått en femårig bachelor ved Universidad Tecnologica Nacional i Argentina, som han avsluttet med utmerkede akademiske resultater. Før han ble uteksaminert, fikk han god erfaring innen Java backend-utvikling, SQL-databaser og Android-utvikling mens han jobbet med mobilplattformen innen telemedisin,  som han presenterte som sitt sluttprosjekt. Han fikk også praktisk erfaring i noen frontend-teknologier i løpet av et fem måneders internship hos et britisk selskap som het Assertis.

Han brenner ikke bare for å lære nye ting, men også for å dele sin nåværende kunnskap. Det er grunnen til at han er et aktivt StackOverflow-medlem samt til at han var lærerassistent i mange år på universitetet sitt.

Vær oppmerksom på at hvis du noen gang spør ham om noe han virkelig elsker, vil du sette til side noen timer på å høre ham snakke.

På fritiden liker Diego å reise, trene, drikke en øl (eller to) med venner, og siden han etterlot seg argentinsk mat, har han prøvd hardt for å forbedre matlagingsegenskapene sine.