Nour har to mastergrader – en i Computer Science fra Stavanger i 2012, og den andre er en master i teknologiledelse fra NTNU/NHH 2023. De siste 11 årene har hun hovedsakelig jobbet som utvikler, men hun har også tatt på seg roller som scrum master, forretningsanalytiker, arkitekt og teknisk direktør. Hun har hovedsakelig jobbet med Java, Python, .Net, samt litt uunngåelig front-end.

Nour er palestinsk og flyttet til Norge for 13 år siden. Hun ble hodestups forelsket i den norske naturen og mener at Norge er det vakreste landet i verden. Men, hennes hjerte banker fortsatt for maten fra Midtøsten. Hun er fast bestemt på at ingenting kan måle seg med et godt dolma-måltid eller den perfekte hummusen. Når hun ikke er ute i den norske naturen – løper, svømmer, vandrer, eller beundrer det rike dyre- og plantelivet sammen med sine to små barn og ektemann – kan du finne henne på kjøkkenet, hvor hun prøver å rulle de perfekte vinbladene for hennes signatur dolma.

Funfact: Da Nour var student, ble hun imponert over folkene hun møtte fra Miles. Hun tenkte: “Når jeg blir stor, vil jeg være som dem.” – Etter mange år med hardt arbeid, mye koding, og uendelige forsøk på å perfeksjonere dolma, er Nour endelig en del av Miles. For Nour er dette ikke bare et nytt kapittel i karrieren – det er en gammel drøm som har gått i oppfyllelse!