Bilde av utviklere i Bergen som ser frem mot horisonten sammen med Equip Capital

Equip Capital, ny strategisk samarbeidspartner

Fra 19. februar 2021 blir Equip Capital medeier i Miles AS med en eierandel på 60 %. Resterende 40% vil fortsatt eies av de ansatte.

Vår felles ambisjon er å videreutvikle og styrke et selskap som har hatt stor suksess siden 2005. I tillegg til å fortsette den gode veksten innenfor konsulentvirksomheten, vil dette også gi oss kompetanse og finansielle muskler til å styrke satsingen på løsningsleveranser som tjenesteområde.

I forbindelse med prosessen forenkler vi eierstrukturen i konsernet, som betyr at datterselskapene Miles Bergen AS, Miles Oslo AS, Miles Stavanger AS, Miles Trondheim AS og Vegvisir UAB (Vilnius, Litauen) nå blir 100 % eid av Miles AS.

Equip Capital AS (www.equip.no) er et forholdsvis nystartet PE-selskap (2018), eid av de seks som jobber på kontoret i Oslo. Selskapet er rådgiver for fondet Equip Capital Fund I LP. Investorene i fondet er typisk store, anerkjente institusjoner som inkluderer Argentum (eid av den norske stat), Oslo Pensjonsforsikring (Oslo Kommunes pensjonskasse) og EIF (European Investment Fund, eid av EU-landene).

Å få inn Equip Capital som strategisk samarbeidspartner er en stor begivenhet for oss. Endringene på eiersiden vil ikke ha noe å si for vår løpende drift, men det vil styrke våre ressurser og bidra til at vi kan fortsette veksten på en sunn måte i årene som kommer.

Konserntjener Tom Georg Olsen

Eventuelle spørsmål rundt endringene kan rettes til Konserntjener i Miles AS:
Tom Georg Olsen
Tel.: +47 909 65 050
E-post: tgo@miles.no