Hvorfor velge oss

Hos oss er det alfa og omega at folk trives. Alle skal få oppdrag de liker, tid til å utvikle seg og muligheten til å lære nye ting. Vi legger mye vekt på å hjelpe hverandre og å ha det gøy sammen, både faglig og sosialt. Samtidig har hver enkelt stor råderett over sin egen arbeidshverdag og utvikling.

Kurs med ReMarkable som notatblokk

Kompetanseheving

I tillegg til det du lærer ute hos kunden, kan du heve kompetansen din gjennom konferanser i inn- og utland, oppdatert faglitteratur, kurs og sertifiseringer og vår egen Miles Camp med aktuelle temaer.

Hva slags kursing og opplæring du trenger for å gå i den retningen du ønsker, er det du som bestemmer.

Kompetanseutvikling
UX designerne Caroline og Kaja

Oppdragsfrihet

For oss er det viktig at du som konsulent er med og bestemmer hva slags oppdrag du skal jobbe med. Sammen finner vi ut hvordan du får brukt din kompetanse og best kan utvikle deg i den retningen du ønsker.

Konsulenttilværelsen
Utvikleren Roar Frantsvåg på sommerfest i Oslo

Sosialt

På tvers av kontorene våre arrangeres det jevnlig faglige samlinger der vi lærer og deler erfaring og kunnskap. Selv om det faglige er veldig sentralt i Miles, er de sosiale sammenkomstene minst like viktige.

Lurer du på hva vi har gjort den siste tiden, eller hva som står på plakaten fremover?

Se hva som skjer

Dette er kun noen av de gode grunnene du kan ha til å velge Miles som neste steg på din karrierestige, flere goder finner du her:

Goder i Miles

Skal vi ta en prat?

Høres dette interessant ut for deg? Når vi rekrutterer nye folk, har vi en ansettelsesprosess som hjelper oss å finne ut om vi er en god match. Aller først begynner vi alltid med en hyggelig prat over en kopp kaffe (ingen tvang når det kommer til kaffe altså). Fyll ut og send oss skjemaet under så finner vi et tidspunkt og et sted som passer deg!

  Informasjonen du sender vil KUN bli brukt til å kontakte deg, ingenting annet!

  Muligheter i Miles

  Miles Bergen

  Med økende oppdragsmengde vil vi gjerne prate med flere utviklere og arkitekter. Om du kommer rett fra skolebenken eller har jobbet flere år i bransjen, spiller ingen rolle så lenge du kan relatere deg til verdiene våre; faglig autoritet og varme.

  Send oss kontaktinformasjonen din så vil Lene ta kontakt med deg så snart hun er ferdig med kaffekoppen sin:

   Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

   Miles Oslo

   Vi er på konstant jakt etter flinke mennesker med bakgrunn innen både utvikling og arkitektur. Det som er viktig, er at du kan relatere deg til verdiene våre, faglig autoritet og varme. Det er selvsagt ikke negativt om du også har jobbet i tverrfaglige autonome team, men det er ikke et krav.

   Kjenner du deg igjen i beskrivelsen, vil Annika mer enn gjerne ta en prat med deg.

    Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

    Miles Stavanger/Haugesund

    I Miles Stavanger og Haugesund har vi alltid jobb til de riktige menneskene med bakgrunn fra utvikling, arkitektur eller design. Er du et nyutdannet talent eller en erfaren konsulent og synes Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, fyr avgårde kontaktinformasjonen din under her.

    Som Lucky Luke, pleier Kurt å snu seg raskere enn sin egen skygge når noen tar kontakt for å se om Miles Stavanger/Haugesund er riktig steg på karrierestigen:

     Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.

     Miles Trondheim

     Vi søker konsulenter med faglige profiler innen arkitektur, systemutvikling, brukeropplevelser, test og testledelse og prosjektledelse/agile coach/scrum mastere. Noe av det beste er at du vil få være med å bygge et lokalt konsulentselskap fra tidlig fase.

     Alt Janne trenger for å ta kontakt med deg, er et navn og en eller annen form for kontaktflate (håper selvsagt du ikke velger røyksignaler, det er så tungvint):

      Vi bruker informasjonen bare til å kontakte deg, ingenting annet.