/Trondheim

Miles Trondheim ble stiftet sommeren 2019. Her finner du en god gjeng med varme, og dyktige konsulenter innen systemutvikling og arkitektur, rådgivning og prosjektledelse. Selskapet er ennå å regne i tidlig fase, så her er det muligheter til å være med og forme både den faglige og sosiale kulturen.

Miles Trondheim AS
Prinsens gt. 32, 7011 Trondheim
trondheim@miles.no
+47 915 444 12

Illustrasjonsbilde av en kvinnelig systemutvikler/arkitekt i Trondheim

Menneskene i Trondheim

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gladelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer, og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

I Trondheim jobber vi med systemutvikling og arkitektur, prosjektledelse og rådgivning:

Systemutvikling og arkitektur

Systemutviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Våre utviklere tar ofte teknisk ansvar eller teamansvar.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker.

Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

Ta en uforpliktende prat med oss

Dersom du bare er interessert i å høre mer om oss, må du gjerne ringe Janne. Hun er vår daglige tjener i Trondheim, og tar mer enn gjerne en uformell prat over en god kopp kaffe – fysisk eller via telefon.

Profilbilde av daglig tjener i Miles Trondheim, Janne Rødsand HellingDaglig tjener Miles Trondheim
Janne Rødsand Helling
Tel.: +47 915 444 12
E-post: trondheim@miles.no

Send oss en søknad

Vi søker konsulenter med faglige profiler innen arkitektur, systemutvikling, brukeropplevelser, test og testledelse og prosjektledelse/agile coach/scrum mastere. Noe av det beste er at du vil få være med å bygge et konsulentselskap fra tidlig fase, og du får være med å prege kulturen fra dag én – bli med på neste reise i Miles-eventyret: