/Bergen

I Miles Bergen finner du byens flotteste konsulentbukett i tillegg til et knakende godt inhouse-miljø med Miles Create.

Miles Bergen AS
O. J. Brochs gate 16a, 5006 Bergen
bergen@miles.no
+47 951 15 159
Organisasjonsnummer:
920 251 242 MVA

Menneskene i Bergen

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gladelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer, og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

Joseph og Teis i lokalene våre i Bergen

Konsulent i Miles Bergen

Vi har siden oppstarten i 2005 etablert en solid kundeportefølje i Bergen. Vi arbeider både strategisk og operativt med kunder i mange ulike bransjer og segmenter, og vi og våre kunder kjenner hverandre veldig godt. Sammen finner vi de oppdragene som er spennende og utviklende for deg. Er du fornøyd med oppdraget ditt, blir kunden fornøyd.

Miles Create-logo

Miles Create – fra konsept til ferdig løsning

Miles Create er det nyeste tilskuddet på Miles-stammen; et dedikert team som leverer prosjekter fra A-Å. Med en kombinasjon av fagområder fra design og analyse til utvikling og drift, har denne avdelingen lang erfaring med å realisere interne arbeidsverktøy, nettsider og apper.

Dette jobber vi med i Miles Bergen

Systemutvikling og arkitektur

Systemutviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Våre utviklere tar ofte teknisk ansvar eller teamansvar. Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

UX-design

Miles skaper brukeropplevelser som engasjerer, begeistrer og hjelper deg å nå dine forretningsmål. God brukeropplevelse er god forretning. Våre UX-designere setter seg inn i arbeidshverdagen til hver enkelt kunde. Slik kommer vi tett på utfordringene og mulighetene de står overfor. Vi har lang erfaring med å jobbe med hele kundeopplevelsen, både i analoge og digitale kanaler. Gjennom dette har vi opparbeidet kompetanse til å skape en helhetlig brukeropplevelse.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Cyber Security

I Miles hjelper vi kunder å oppnå sikre løsninger som del av smidig produktutvikling. Med fokus på proaktive tjenester rundt modenhet, kultur, sikkerhetsarkitektur, sikker programmering og DevSecOps kan Miles hjelpe firmaet ditt utvikle løsninger som har rik funksjonalitet, skaper verdi for kunder, og har gode sikkerhetsegenskaper.

Testledelse

Testlederne våre jobber både med overordnet testledelse og gjennomføring av testing i prosjekter. De brenner for å innføre kvalitet i alle ledd i utvikling og forvaltning av programvare.

Konsulenttjenester

Miles leverer konsulenttjenester innen alle våre fagfelt i form av bistand, rådgivning eller smidige prosjektleveranser. Vi bidrar med kompetanse og kapasitet i våre kunders eksisterende team eller prosjekter.

Sosialt

I Miles er det sosiale miljøet like viktig som det faglige. Derfor samles vi minst en gang i måneden og finner på noe kjekt sammen. Vi gjør ting sammen internt ved Bergenskontoret, og vi har arrangement hvor alle kontor i Norge treffes på tvers. For oss er det viktig å også inkluderer familien til de ansatte i det sosiale miljøet, med egne arrangement for barna og egne sosiale arrangement med følge.

Fag- og interessegrupper Miles Bergen

Hos oss driver de ansatte fagmiljøene. Vi har spurt våre kolleger om deres faglige interesser og har startet opp interessegrupper basert på svarene vi fikk. Gruppene er helt autonome og styrer selv møtefrekvens, innhold og tidspunkt. Hver gruppering har en eller flere fasilitatorer, som har ansvar for å organisere at møter blir holdt. Grupperinger kan oppstå eller dø hen avhengig av interesse. På møtene kan vi hente inn eksterne foredragsholdere, holde presentasjoner for hverandre, ta med real life use-case eller bare diskutere interessante problemstillinger. Her er interessegruppene vi har per i dag:

Kode

Alt som har med kode og utvikling å gjøre. Om det er Kubernetes eller Semantic UI spiller ingen rolle. Her skal det finnes mat for alle og enhver av våre flinke utviklere og arkitekter.

AI og Maskinlæring

Kunstig intelligens, eller nærmere bestemt maskinlæring, har fått enormt fokus i den senere tid. Vi følger med på hva som skjer i markedet og bygger kompetanse innenfor både data engineering og data science.

Sikkerhet

Alle vet at sikkerhet er viktig. I denne gruppen ser vi på alt fra passordbeskyttelse til trusselmodellering, og vi dykker gjerne ned og ser nærmere på Onion Routing, Crypho og Portswigger.

UX

UX-feltet er ganske stort og spenner fra brukeranalyse, brukertesting til prototyping og user interface. Gruppen er en faglig lekeplass hvor UX-ere og UX wannabes kan boltre seg, nerde seg, og ta et dypdykk inn i UX-sfæren.

Folk

Vi kan jo ikke kalle en gruppe for “Prosjektledelse”; kjeeeedelig. Her samler vi oss rundt smidig, fasilitering og andre slike prosjektgreier.

IoT og Gadgets

Antall dingser som blir tilknyttet internett er akselererende. Dette gir mange nye muligheter og transformerer flere bransjer. I tillegg er det jo kjempegøy!

Kontakt oss

/ BERGEN

Adresse:
O.J. Brochs gate 16A
5006 Bergen

Organisasjonsnummer:
920 251 242 MVA

Faktura:
EHF er foretrukket
Alternativt:
faktura.bergen@miles.no

Salg- og forretningsutvikler
Jon Andreas Bygstad
Tel. 906 13 256

salg og forretningsutvikler Clementine

Salg- og forretningsutvikler
Clementine Isager
Tel. 922 94 756

Vi har alltid jobb til de riktige menneskene!

Enten du er et ungt talent eller en erfaren konsulent og synes at Miles høres ut som en spennende arbeidsplass, send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.