/Stavanger

I Miles Stavanger jobber 40 av byens dyktigste konsulenter. Konsulenter med lang erfaring innen utvikling og arkitektur, UX-design, prosjektledelse og IT-rådgivning. Fellesnevneren for våre konsulenter er faglig autoritet og varme, et verdisett som gjennomsyrer alt vi gjør.

Miles Stavanger AS
Skagenkaien 35, 4006 Stavanger
stavanger@miles.no
+47 941 56 350

Organisasjonsnummer:
896 892 592 MVA

Bilde av Mileskonsulenter på sosial tur til Månafossen.

Vi brenner for faget vårt og sammen har vi bygget et faglig og et sosialt miljø, som vi er stolte av.

Menneskene i Stavanger

Her har du gjengen som bryr seg om hverandre, som gladelig diskuterer faglige utfordringer med deg, utveksler ideer, og som elsker å bruke tid sammen i sosiale sammenhenger:

UX-designer med hjerte for fag, Kamilla Emilie Davidsen

Faglig utvikling i et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr mulighet for faglig utvikling i spennende oppdrag og for minneverdige opplevelser som en del av et svært godt arbeidsmiljø. Vi er stolte av vår unike bedriftskultur som preges av frihet og tillit. Som Miles-konsulent blir du oppfordret til å delta på spennende konferanser, får ubegrenset tilgang på fagstoff og bøker og blir oppmuntret til å påvirke hvordan Miles Stavanger skal utvikle seg.

Daglig tjener Thomas Bærheim og forretningsutvikler Hildegunn Hagen i Stavanger

Utfordrende oppdrag hos regionens mest spennende aktører

Kundeporteføljen i Stavanger vokser, og vi arbeider både strategisk og operativt med kunder i mange ulike bransjer og segmenter. Kontoret vårt finner du midt i smørøyet langs Vågen i Stavanger. Et sted som passer like bra til å jobbe på dagtid, eller møtes til faglige og sosiale samlinger på ettermiddagene.

Dette jobber vi med i Stavanger

Systemutvikling og arkitektur

Systemutviklerne våre har solid kompetanse på mange områder innen utvikling og metodikk. Våre utviklere tar ofte teknisk ansvar eller teamansvar.

Arkitektene i Miles har høy utdannelse kombinert med erfaring fra noen av de mest komplekse IT-prosjektene i Norge. Dette har gjort oss til ett av landets ledende fagmiljøer innen arkitektur.

UX-design

Miles skaper brukeropplevelser som engasjerer, begeistrer og hjelper deg å nå dine forretningsmål.

God brukeropplevelse er god forretning. Våre UX-designere setter seg inn i arbeidshverdagen til hver enkelt kunde. Slik kommer vi tett på utfordringene og mulighetene de står overfor. Vi har lang erfaring med å jobbe med hele kundeopplevelsen, både i analoge og digitale kanaler. Gjennom dette har vi opparbeidet kompetanse til å skape en helhetlig brukeropplevelse.

Prosjektledelse

Prosjektlederne i Miles har lang erfaring fra et bredt spekter av IT-prosjekter – fra infrastruktur, prosessutvikling og anskaffelser til rene utviklingsprosjekter. Vi har et sterkt fagmiljø med mange prosjektledere som er sertifiserte i PMP og/eller Prince2.

Konsulenttjenester

Miles leverer konsulenttjenester innen alle våre fagfelt i form av bistand, rådgivning eller smidige prosjektleveranser.

Vi bidrar med kompetanse og kapasitet i våre kunders eksisterende team eller prosjekter.

Rådgivning

Forretningsrådgivning leveres med faglig autoritet og varme, fordi strategiprosesser og endringsledelse først og fremst handler om mennesker.

Det ligger mange muligheter i bruken av moderne teknologi. Vi hjelper våre kunder til å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål.

Trainee

Miles Stavanger og Storebrand har i samarbeid etablert et omfattende traineeprogram for nyutdannede IT-utviklere. Som trainee hos oss, får du muligheten til å jobbe i team med erfarne IT-konsulenter, som bruker morgendagens teknologi til å lage løsninger i verdensklasse.

Kontakt oss

Enten du er på jakt etter en sparringspartner til ditt neste utviklingsprosjekt, eller du er på jakt etter nye muligheter så er vi alltid åpne for en uforpliktende samtale.

/ STAVANGER OG HAUGESUND

Adresse:
Skagenkaien 35,
4006 Stavanger

Organisasjonsnummer:
896 892 592 MVA

Faktura:
EHF er foretrukket.
Alternativt: 
faktura.stavanger@miles.no

Salgs- og forretningsutvikler Hildegunn Hagen

Salg- og forretningsutvikler
Hildegunn Hagen
Tel. 992 11 055

I Miles Stavanger har vi alltid jobb til de riktige menneskene. Enten du er et nyutdannet talent eller en erfaren konsulent og synes Miles høres ut som en spennende arbeidsplass håper vi du sender oss noen linjer om hvem du i skjemaet under eller tar kontakt direkte med Thomas eller Hildegunn.