Gode brukeropplevelser handler først og fremst om å finne løsninger som er lett brukelig og forståelige, som hjelper med å løse komplekse arbeidsoppgaver på en enklere og mer effektiv måte og som passer inn i brukernes hverdag.

Vi kaller vår metode bruker- og oppgavesentrert design. Vi mener de viktigste grunnlaget for å kunne lage gode løsninger er forståelsen for menneskene som brukere den, deres oppgaver, mål og utfordringer. Derfor starter vi våre prosjekter ved et grundig innsiktsarbeid. Vi vil lære og forstå for å kunne ta de rette valg, uansett om vi skal forbedre et eksisterende system eller vil utvikle en ny tjeneste.

Se hvordan vi kan helpe deg.

Se noen av våre prosjekter

Våre designere har bistått kunder i forskjellige bransjer og i ulike faser av prosjektet. Her er noen eksempler av arbeide de har gjort.

Kontroll-rom Openlab drilling

Simulasjonsverktøy for Oljenæring

I samarbeid med Norce har vi utformet og utviklet simulasjonsplatform OpenLab Drilling som gir både studenter og næring i Oljebransjen mulighet til å simulere boreoperasjoner. Våre designer har vært sentralt i å utfomre applikasjonen.

Kontroll-rom Openlab drilling

Digital Well intervention

Miles og Altus interventions har startet utvikling på planleggingsplatvormen Digital Well Intervention, et innovativ verktøy til planlegging og dokumentasjon av intervention operasjoner

Møt våre designere

Noen verktøy og metoder vi bruker

Brukersentrert design // Design sprint // UI design // UX // Design Thinking // Prototype // Prosesskartlegging // Workshop // Idegeneration // Design system

Er du interessert i gode brukeropplevelser for dine kunder og vil høre mer?
Vennligst ta kontakt!

dsfgafdg